fbpx

VIDEO: Cea mai recenta reclama a Samsung ataca Apple

Cea mai recenta reclama a Samsung ataca Apple

Curtea Suprema a Statelor Unite a respins cererea companiei Samsung de a reevalua plata daunelor de 120 de milioane de dolari acordata companiei Apple intr-un litigiu de incalcare de brevete. Luni, judecatorii au oferit o negare de un singur rand, ceea ce inseamna ca nu vor lua in considerare niciun recurs, iar acestia nu si-au elaborat decizia.

Nu este un secret faptul ca Apple si Samsung nu sunt in cele mai bune relatii. Desi Samsung continua sa furnizeze componente pentru Apple pentru diverse produse, nu am spune ca aceste companii sunt prietene.

CITESTE SI:  VIDEO: Samsung Galaxy S9+ VS iPhone X intr-un test de viteza - care telefon e mai rapid

De fapt, Samsung a lansat recent o reclama prin care compania sud-coreeana ataca Apple. Reclama se numeste “Growing Up” si ii vizeaza in mod clar pe utilizatorii de iPhone-uri, distrandu-se pe seama lor pentru lipsa de anumite caracteristici pe care smartphone-urile companiei sud-coreene le-au avut in tot acest timp, cum ar fi un ecran mai mare (Apple s-a incapatanat sa ramana cu ecranul de 3,5 inci timp de ani de zile), rezistenta la apa (introdusa doar in iPhone 7 si 7 Plus) si incarcare fara fir (care a debutat in cele din urma cu iPhone 8, 8 Plus si iPhone X).

CITESTE SI:  Ce pret au aceste casti pentru gamerii mobili

De asemenea, reclama prin se ataca Apple il promoveaza pe Samsung Galaxy Note 8 si se pare ca Samsung incearca sa omoare doi iepuri cu o singura piatra cu mesajul lor nu foarte subtil. Presupunem ca Samsung are un punct de vedere in aceasta reclama, desi compania pare sa fi omis in mod convenabil, pentru ei, anumite caracteristici ale lui iPhone X, cum ar fi camera sa duala, senzorul de amprente si recunoasterea faciala.

CITESTE SI:  Ce defect de securitate au aplicatiile WhatsApp si Telegram

Este posibil ca aceasta reclama a venit dupa ce Curtea Suprema a Statelor Unite a respins recursul companiei Samsung de a nu plati 120 de milioane de dolari in daune acordate companiei Apple intr-unul dintre procesele lor de incalcare de brevete, dar oricum ar fi, lovitura de imagine a fost data si ne intrebam daca Apple va avea ceva de zis despre aceasta reclama.