fbpx

VIDEO: Ce viteza are Bugatti Chiron din piese LEGO, in marime completa

Ce viteza are Bugatti Chiron din piese LEGO, in marime completa

Producatorul Bugatti este cunoscut pentru asamblarea foarte rapida a unor masini extraordinar de scumpe. Desigur, chiar daca ai banii, acestea sunt atat de rare incat mai bine ai construi propria ta masina. Potrivit LEGO, acest lucru este posibil. Cu piese.

Compania de caramizi de jucarie a anuntat joi ca a construit o replica de dimensiune completa a masinii Bugatti Chiron de 2,6 milioane de dolari. Replica are 5CP si o viteza maxima teoretica de 28 de kilometri pe ora.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret are robotul Spot al Boston Dynamics, in linii mari

Desi piesele LEGO pot fi cumparate cu o anumita tema, cum ar fi Death Star, The Simpsons si asa mai departe, o parte din distractie este sa iei piese de dimensiuni si forme diferite si sa vii cu ceva de-al tau.

Compania a demonstrat perfect acest lucru atunci cand a reusit sa construiasca o masina Bugatti Chiron care se poate conduce, folosind piese LEGO Technic.

Potrivit companiei de caramizi de jucarie, peste 1 milion de piese Technic au fost folosite pentru a construi intreaga masina Bugatti Chiron si au fost utilizate peste 339 de tipuri de piese Technic.

CITESTE SI:  De-asta scolile din New York interzic aplicatia Zoom

De asemenea, compania sustine ca nu a fost folosit adeziv in timpul procesului de asamblare. Acuma, ai putea crede ca aceasta este doar o carcasa si ca, in interior, a fost montat motorul original al masinii Bugatti Chiron.

Nu chiar. Potrivit LEGO, motorul masinii Chiron a fost construit folosind 2304 de motoare LEGO Power Function, 4032 de roti dintate Technic si 2016 de osii Technic.

CITESTE SI:  VIDEO: Vezi cum se misca uimitorul personaj Spider-Man animatronic

Este adevarat ca nu are aceleasi performante ca un Bugatti Chiron real, dar, daca luam in considerare ca totul a fost facut din piese LEGO, nu putem sa nu fim impresionati.

Compania a estimat ca s-a muncit 13.438 de ore pentru dezvoltare si pentru procesul de constructie. Daca vreti sa vedeti LEGO Bugatti Chiron cu viteza de 28km/h in actiune, puteti urmari clipul video de mai jos.