VIDEO: Ce pret vor avea tenisii care se strang singuri la siret ai Puma

Ce pret vor avea tenisii care se strang singuri la siret ai Puma

Odata cu viitoarea lansare a Nike Adapt BB, tenisii care se strang singuri la siret vor deveni ceva mai obisnuit. Dar compania Puma nu va lasa compania Nike sa aiba parte de toata atentia.

Poate ca Nike a pornit valva cu privire la tenisii care se strang singuri la siret, dar nu este singura companie care doreste sa lanseze incaltaminte care isi strange singura sireturile.

Puma a dezvaluit Puma FI, proprii tenisi de acest tip. Se pare ca FI vine de la Fit Intelligence. Dar acesta nu este primul produs de acest tip al companiei.

Aceasta calitate le revine tenisilor Puma Autodisc care au fost dezvaluiti in 2015. Aceasta incaltaminte nu este atat de diferita fata de ceea ce v-ati astepta de la o pereche de incalcaminte Puma.

CITESTE SI:  Airbnb are mai multe listari decat cele top 5 branduri de hoteluri combinate

Nu exista sireturi normale, avand in vedere ca au fost inlocuite de o solutie motorizata care este plasata in incaltaminte. Acest lucru nu va fi posibil fara energie, asa ca incalcamintea are o pereche de baterii care pot rezista aproximativ 7 zile la o singura incarcare.

Bateriile pot fi scoase din tenisi si incarcate separat. Puma FI se conecteaza la dispozitivele mobile, inclusiv la Apple Watch, pentru a le permite utilizatorilor sa-si stranga sireturile la simpla apasare a unui buton pe ecranul unui dispozitiv.

CITESTE SI:  Ce pret are drona 4K Parrot Anafi mica si pliabila

Panoul de pe tenis este tactil, asa ca este nevoie doar de o glisare pentru a strange sireturile pana in punctul in care utilizatorul simte ca totul se potriveste perfect.

Dupa cum probabil va imaginati, tenisii care isi strang singuri sireturile nu sunt ieftini. Se asteapta ca pretul va fi de 330 de dolari si va fi nevoie sa asteptati ceva timp pentru ei, avand in vedere ca Puma ii va lansa la inceputul anului viitor. Dar suntem deja in 2019, asa ca 2020 nu mai pare atat de departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *