fbpx
Ce pret va avea drona pliabila Hover 2 cu evitare avansata a obstacolelor

VIDEO: Ce pret va avea drona pliabila Hover 2 cu evitare avansata a obstacolelor

Drona pliabila Hover Camera Passport a fost lansata acum cativa ani in urma si a fost foarte bine primita. Succesoarea a fost prezentata acum. Hover 2 pastreaza forma pliabila a predecesoarei si vine, de asemenea, cu evitare avansata a obstacolelor.

La fel de predecesoarea, noua drona pliabila este una pentru selfie-uri si este ideala pentru capturarea fotografiilor cu tine. Hover 2 are o carcasa robusta din fibra de carbon, in timp ce forma pliabila determina ca dispozitivul sa fie usor de transportat.

CITESTE SI:  Cum functioneaza camera pop-up a smartphone-ului Vivo Nex

Este propulsat de un procesor Qualcomm Snapdragon necunoscut si este capabil de captura video 4K la 30 de cadre pe secunda, cu urmarire a fetei si a corpului.

Timpul de zbor este aproape dublu fata de predecesorul sau, si anume 19 minute, fata de cele 10 minute ale dronei pliabile originale. Drept consecinta, greutatea lui Hover 2 este de aproape doua ori mai mare decat inainte.

Drona pliabila Hover 2 are o greutate de 0,5 kilograme. Exista un nou senzor de camera de 12MP cu stabilizare in doua axe. Este suportata stabilizarea electronica a imaginii si exista spatiu de stocare de 8GB care poate fi extins cu un card microSD de pana la 128GB.

CITESTE SI:  Specificatiile si autonomia pentru Nissan Leaf 2018 au fost confirmate

Radarul Optic este o noua adaugire a dronei. Acesta iese din partea superioara si foloseste camere stereo pentru o evitare avansata a obstacolelor in orice directie de deplasare.

Hover 2 poate detecta obstacole la pana la 10 metri distanta la viteze sub 7 metri pe secunda. Acest lucru inseamna ca dronele pot zbura cu un risc mult mai redus de ciocnire de ceva.

CITESTE SI:  De ce consola Steam Deck a Valve s-ar putea sa nu ruleze toate jocurile Steam

Noul dispozitiv Hover 2 cu evitare avansata a obstacolelor pastreaza si functia de detectare a obstacolelor a predecesorului. Campania Kickstarter pentru aceasta drona pliabila este acum pornita. Aceasta va avea un pret de 399 de dolari in timpul campaniei de strangere de fonduri, dar va avea un pret de 699 de dolari cand ajunge in magazine.