fbpx

VIDEO: Ce pret urias are ceasul de lux al Hublot care poate fi cumparat numai cu Bitcoin

Ce pret urias are ceasul de lux al Hublot care poate fi cumparat numai cu Bitcoin

Producatorul elvetian de ceasuri de lux Hublot, detinut de LVMH, a prezentat un ceas de lux editie limitata care poate fi cumparat numai cu moneda virtuala Bitcoin, la 10 ani de la crearea acestei monede virtuale. Hublot este primul brand major de lux din lume care ofera un produs care poate fi cumparat cu moneda virtuala Bitcoin.

Hublot, un producator elvetian de ceasuri de lux, vrea ceva jetoane Bitcoin. Compania a dezvaluit un nou ceas de lux care poate fi cumparat numai cu moneda virtuala Bitcoin.

CITESTE SI:  Ce pret are noua camera Fujifilm cu stabilizare de imagine integrata, X-T4

Acesta a fost lansat pentru a sarbatori cea de-a 10-a aniversare a acestei monede virtuale. Dispozitivul este parte din seria Big Bang a Hublot si va avea un pret de aproape 25.000 de dolari.

Dar cum am spus, il poti cumpara numai daca ai acesti bani in Bitcoin. Hublot va produce doar 210 bucati ale lui Big Bang Meca-10 P2P cu pret de 25.000 de dolari. OSL, o companie digitala de brokeraj digital din Hong Kong, va efectua investigatii si verificari impotriva spalarii banilor, dar va si furniza servicii de plata.

CITESTE SI:  Arbitrajul BlackBerry-Qualcomm obliga producatorul de cipuri sa plateasca o suma uriasa

Hublot a confirmat ca a primit comenzi care depasesc cele 210 de bucati. Compania a spus ca va incepe sa livreze ceasul de lux cu pret de 25.000 de dolari clientilor in luna ianuarie din 2019.

ID-ul tranzactiei pentru fiecare ceas va fi gravat pe marginea sa. Acest lucru va determina ca fiecare sa fie unic si usor de urmarit in cazul in care unul este furat si scos la vanzare altundeva.

Ceasul de lux de 45mm Hublot cu pret mare – care poate fi cumparat cu moneda virtuala Bitcoin – este produs din ceramica si are un cadran prin care ii poti vedea maruntaiele. De asemenea, acolo vei gasi sigla Bitcoin.

CITESTE SI:  Lista cu browsere terte care pot fi setate implicite pe iPhone-uri in iOS 14

Miscarea automata are energie pentru 10 zile. Cureaua are, de asemenea, un design inspirat de blockchain (tehnologia monedelor virtuale). Este de la sine inteles ca acest ceas de lux Hublot – care poate fi cumparat cu moneda virtuala Bitcoin – va si mai scump pe piata secundara, data fiind unicitatea sa.

Facebook