fbpx
Ce pret are noul PC Surface Studio 2 AIO al Microsoft

VIDEO: Ce pret are noul PC Surface Studio 2 AIO al Microsoft

Dupa luni de zvonuri si speculatii continue, compania Microsoft din Statele Unite a dezvaluit in sfarsit PC-ul AIO (all-in-one) Surface Studio 2. Succesorul de anul trecut a fost dezvaluit la un eveniment de lansare din New York.

Cand vine vorba despre PC-urile desktop all-in-one (AIO), exista disponibile o multime de optiuni. Cu toate acestea, daca doresti un PC AIO care se poate transforma intr-o tableta uriasa pentru desenat, ai putea fi interesat sa afli ca Microsoft a anuntat oficial Surface Studio 2.

CITESTE SI:  Cum e monstrul de smartphone Honor View 20 cu camera de 48MP

Microsoft spune ca acesta este cel mai puternic dispozitiv Surface pe care l-a creat vreodata. Pentru cei care nu stiu, Surface Studio 2 a fost proiectat pentru a arata ca un PC AIO, dar a fost proiectat si pentru a functiona ca tableta de desenat.

De asemenea, PC-ul/tableta de la Microsoft ar putea fi folosita in scopuri de colaborare, oamenii adunandu-se in jurul sau pentru a vedea prezentari, clipuri video si multe altele.

CITESTE SI:  Se decide daca Samsung Galaxy S10 are nevoie de jack audio

Fireste, Microsoft a efectuat imbunatatiri dispozitivului fata de predecesorul sau. De exemplu, compania spune ca displayul este cu 38% mai stralucitor si ca are cu 22% mai mult contrast.

De asemenea, Microsoft spune ca ecranul lui Surface Studio 2 are 4096 de niveluri de presiune si ca PC-ul/tableta AIO are o putere grafica cu 50% mai mare – datorita utilizarii unui nou cip NVIDIA. Mai mult, PC-ul/tableta AIO are un SSD de 2TB.

CITESTE SI:  Franciza Fast & Furious va aparea pe Netflix ca serial animat

Ciudat este faptul ca Microsoft a optat pentru a utiliza un procesor Intel Core de a 7-a generatie. Desi acest procesor este unul bun, nu pare a fi deosebit de atragator pe hartie, deoarece multe alte dispozitive au inceput deja sa foloseasca procesoare Intel Core de a 8-a generatie. Cica Surface Studio 2 AIO a fost lansat in noiembrie si se asteapta ca va avea un pret de pornire de 3500 de dolari.