VIDEO: Ce pret are noul PC Surface Studio 2 AIO al Microsoft

Ce pret are noul PC Surface Studio 2 AIO al Microsoft

Dupa luni de zvonuri si speculatii continue, compania Microsoft din Statele Unite a dezvaluit in sfarsit PC-ul AIO (all-in-one) Surface Studio 2. Succesorul de anul trecut a fost dezvaluit la un eveniment de lansare din New York.

Cand vine vorba despre PC-urile desktop all-in-one (AIO), exista disponibile o multime de optiuni. Cu toate acestea, daca doresti un PC AIO care se poate transforma intr-o tableta uriasa pentru desenat, ai putea fi interesat sa afli ca Microsoft a anuntat oficial Surface Studio 2.

CITESTE SI:  De ce IBM lucreaza la o moneda virtuala legata de dolarul american

Microsoft spune ca acesta este cel mai puternic dispozitiv Surface pe care l-a creat vreodata. Pentru cei care nu stiu, Surface Studio 2 a fost proiectat pentru a arata ca un PC AIO, dar a fost proiectat si pentru a functiona ca tableta de desenat.

De asemenea, PC-ul/tableta de la Microsoft ar putea fi folosita in scopuri de colaborare, oamenii adunandu-se in jurul sau pentru a vedea prezentari, clipuri video si multe altele.

CITESTE SI:  Pentru ce vrea Mozilla parerea noastra, legat de Firefox

Fireste, Microsoft a efectuat imbunatatiri dispozitivului fata de predecesorul sau. De exemplu, compania spune ca displayul este cu 38% mai stralucitor si ca are cu 22% mai mult contrast.

De asemenea, Microsoft spune ca ecranul lui Surface Studio 2 are 4096 de niveluri de presiune si ca PC-ul/tableta AIO are o putere grafica cu 50% mai mare – datorita utilizarii unui nou cip NVIDIA. Mai mult, PC-ul/tableta AIO are un SSD de 2TB.

CITESTE SI:  Cum ajuta AI armata americana la repararea autovehiculelor

Ciudat este faptul ca Microsoft a optat pentru a utiliza un procesor Intel Core de a 7-a generatie. Desi acest procesor este unul bun, nu pare a fi deosebit de atragator pe hartie, deoarece multe alte dispozitive au inceput deja sa foloseasca procesoare Intel Core de a 8-a generatie. Cica Surface Studio 2 AIO a fost lansat in noiembrie si se asteapta ca va avea un pret de pornire de 3500 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *