fbpx

VIDEO: Ce pret are imprimanta HP Tango care tine pasul cu vremurile

Ce pret are imprimanta HP Tango care tine pasul cu vremurile

Imprimantele nu prea au tinut pasul cu vremurile. Sigur, puteti imprima de pe telefon, dar imprimantele nu sunt construite pentru o lume conectata tot timpul. Si sa fim cinstiti, destul de multe bat la ochi si par de parca ar fi din anii ’90.

Imprimantele servesc unor functii foarte specifice, asa ca multi nu prea se gandesc la felul in care arata. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca aspectul lor nu poate fi imbunatatit.

Asta incearca HP cu cea mai noua imprimanta a sa, HP Tango. HP nu numai ca a incercat sa regandeasca felul in care o imprimanta ar trebui sa arate, dar i-a oferit si niste caracteristici smart.

CITESTE SI:  Ce personaj neobisnuit ar putea fi cel principal intr-un film Marvel in viitor

Potrivit HP, “Uneori, cele mai simple lucruri ne fac viata mai usoara. Iar aceasta imprimanta eleganta, bazata pe aplicatii si care poate fi controlata vocal determina viata sa fie mai usoara. Cu o instalare usoara si conectivitate bazata pe cloud, poti imprima, scana si copia de oriunde. Si pentru ca este atat de frumos proiectata, se va asorta perfect cu decorul locuintei tale atunci cand dispozitivul nu este folosit”.

CITESTE SI:  Firefox 56 pentru Android va inceta sa suporte Adobe Flash

HP sustine ca utilizatorii vor putea folosi o varietate de capace create din diferite materiale pentru a ajuta la decorarea dispozitivului Tango pentru a se potrivi mai bine cu estetica generala a locuintei.

Acestea variaza si pot ajuta sa camuflati imprimanta Tango, pentru a nu bate la ochi. Dispozitivul Tango va oferi, de asemenea, capabilitati de imprimare de la distanta – folosind datele celulare sau WiFi – si exista optiunea ca dispozitivul Tango sa comande singur tus ori cat de ori ramane fara.

CITESTE SI:  Rovio va inceta sa suporte platforma Windows Phone

HP Tango va fi disponibila in luna octombrie si va avea un pret de 149 de dolari. Cei care vor varianta cu capac trebuie sa stie ca HP Tango X va avea un pret de 199 de dolari si ca vor exista mai multe optiuni de capace disponibile la o data ulterioara.