fbpx
Ce lant de restaurante include burgeri cu carne falsa in meniul sau

VIDEO: Ce lant de restaurante include burgeri cu carne falsa in meniul sau

Compania Beyond Meat – de carne pe baza de plante – a declarat miercuri ca un lant de restaurante va adauga carnea sa de imitatie in meniul sau.

S-a indicat ca consumul si cererea noastra de carne ar putea dauna mediului inconjurator in moduri la care nu ne-am fi gandit. Dar, pentru multi dintre noi, trairea unei vieti fara carne pare a fi destul de dificila.

Din acest motiv, compania Beyond Meat a cochetat cu ideea crearii unei carni “fara carne” care are scopul de a oferi niveluri similare de satisfactie.

CITESTE SI:  De ce imaginea de brand a Apple si iPhone e in declin in China

Acum, produsul “Impossible Burger” al companiei a primit recent unda verde de la FDA din Statele Unite care a declarat ca produsul este sigur pentru mancat.

Cei din Statele Unite care sunt curiosi sa afle daca produsul poate inlocui carnea pot afla ei insisi acest lucru. Asta pentru ca Beyond Meat si lantul de restaurante Carl’s Jr. au anuntat un parteneriat prin care burgerii companiei Beyond Meat vor fi vanduti la restaurantele Carl’s Jr.

CITESTE SI:  Ce pret are smartphone-ul Motorola Moto Z4 cu suport 5G si camera de 48MP

Denumit “The Beyond Famous Star”, burgerul va fi disponibil de la peste 1000 de locatii participante. Burgerul va contine “branza topita americana, salata verde, rosii, ceapa taiata, castraveciori, sos special si maioneza”.

Va exista o optiune pe baza de plante pentru cei care prefera sa nu manance produse lactate. In acest caz, branza topita si maioneza vor fi indepartate din burger.

CITESTE SI:  Ce update-uri neoficiale impiedica Tesla pentru masinile sale

Conform lui Ethan Brown, CEO si fondator al Beyond Meat, “Am asteptat de mult timp ziua in care copiii mei vor putea merge la un mare lant de fast-food si sa comande The Beyond Burger. Sunt recunoscator sa spun ca acea zi a sosit”. Bineinteles, ramane de vazut daca burgerul are un gust bun. Dar, cum am spus deja, cei care vor sa-l incerce pot merge la restaurantele Carl’s Jr.