fbpx

VIDEO: Ce-i punctul alb luminos de pe smartphone-ul Samsung Galaxy S10

Ce-i punctul alb luminos de pe smartphone-ul Samsung Galaxy S10

Unii clienti au primit deja un smartphone Samsung Galaxy S10 nou-nout pe care l-au precomandat. Multi dintre acesti clienti au observat un mic punct alb luminos intermitent aproape de camera frontala, in timpul apelurilor telefonice.

Poate parea un defect, dar nu este. Punctul alb luminos intermitent pur si simplu indica faptul ca senzorul de proximitate functioneaza, asteptand ca urechea ta sa se apropie de smartphone pentru a putea opri ecranul pentru a preveni atingerea accidentala.

CITESTE SI:  Asistentul virtual Alexa va fi disponibil in curand pentru toate smartphone-urile Android

Daca intentionezi sa cumperi un smartphone Samsung Galaxy S10, ai putea observa la un moment dat un punct alb luminos care lumineaza intermitent in partea de sus a ecranului.

Ei bine, inainte de a trage concluzia ca ai primit un model defect, mai gandeste-te. Asta pentru ca acea lumina alba pare sa aiba un scop, pentru ca este legata de senzorul de proximitate al lui Samsung Galaxy S10.

Samsung chiar i-a informat pe utilizatori despre aceasta caracteristica in manualul smartphone-ului, desi adevarul e ca nu multi se deranjeaza sa-l citeasca.

CITESTE SI:  Cum este smartphone-ul OnePlus 6 Avengers: Infinity War Edition recent anuntat

Practic lumina alba de pe ecranul lui Galaxy S10 este conceputa pentru a evidentia unde e situat senzorul de proximitate si se porneste numai atunci cand efectuezi sau primesti un apel telefonic.

De asemenea, le permite utilizatorilor sa stie ca trebuie sa-si puna urechea aproape de telefon, ceea ce in schimb va opri ecranul atunci cand smartphone-ul se atinge de ureche.

CITESTE SI:  Sony ii cere Google sa includa optiunea de reboot in Android

Asadar, daca cumperi un smartphone Samsung Galaxy S10 si vezi punctul alb luminos care lumineaza intermitent in timp ce esti in timpul unui apel telefonic, nu te ingrijora, deoarece este complet intentionat.

Nu e un defect. Poti vedea in clipul video de mai jos cum ar trebui sa arate acel punct alb luminos. Acest lucru ar trebui sa se aplice la intreaga gama de smartphone-uri Samsung Galaxy S10.