fbpx

VIDEO: Ce greutate impresionanta poate ridica drona HERCULES 20

Ce greutate impresionanta poate ridica drona HERCULES 20

DRONE VOLT, un producator aeronautic francez specializat in drone profesionale civile, lanseaza HERCULES 20, o drona profesionala care poate transporta lucruri cu greutate mare.

Acest dispozitiv HERCULES 20 este singurul din categoria sa care combina versatilitatea, puterea de ridicare si autonomia mare. Dispozitivul poate transporta sarcini utile cu greutate de pana la 25 de kilograme.

Dispozitivele de zbor cu care majoritatea oamenilor sunt familiarizati vin de obicei de la companii ca DJI si Parrot, iar in cea mai mare parte acestea sunt folosite pentru fotografie/videografie.

CITESTE SI:  De ce Facebook a respins un anunt cu ceapa

Cu toate acestea, avand in vedere ca incepem sa vedem din ce in ce mai multe companii care incep sa foloseasca drone pentru livrari, acest lucru inseamna ca va fi nevoie de tipuri diferite de dispozitive de zbor.

Compania franceza a dezvaluit acum ceva timp cea mai recenta drona a sa, HERCULES 20. Aceasta este un dispozitiv profesional de zbor cu autonomie mare si care poate ridica obiecte de mare greutate.

CITESTE SI:  Ce bug are Twitter si care afecteaza cronologiile multor utilizatori

Dupa cum indica numele, HERCULES 20 este o drona care a fost proiectata pentru a cara chestii cu greutate mare. Conform companiei, dispozitivul este capabil sa transporte incarcaturi de pana la 25 de kilograme.

De asemenea, HERCULES 20 se poate lauda cu o autonomie de pana la 5 kilometri, ceea ce inseamna ca poate fi trimisa in zone neaccesibile oamenilor. Cum ar fi in situatii de urgenta in care oamenii nu se pot apropia prea mult din cauza pericolului.

CITESTE SI:  Tara in care Apple va lansa un magazin online

HERCULES 20 are de asemenea un cadru construit din carbon si aluminiu anodizat, ceea ce inseamna ca este rezistenta la socuri. De asemenea, drona are un timp de zbor de 45 de minute, fiecare acumulator avand nevoie de circa o ora pentru o incarcare completa. Daca acesta ti se pare un dispozitiv de zbor de care ai putea fi interesat, intra pe site-ul companiei franceze pentru mai multe detalii.