fbpx

VIDEO: Ce farse a creat cineva folosind casti AirPods

Ce farse a creat cineva folosind casti AirPods

Oricui ii plac castile wireless (fara fir) AirPods ale companiei Apple din Cupertino. Acestea sunt unele dintre cele mai cumparate accesorii de la Apple, iar cei care nu le detin ravnesc la ele. Pe asta s-a bazat si un practicant de farse, pe nume Pablo Rochat.

Acest practicant de farse a decis sa creeze autocolante AirPods din hartie si le-a plasat pe jos. Pentru ca singurul lucru mai bun decat AirPods este sa vezi nescunoscuti cum incearca sa ridice ceva ce e doar bucata de hartie.

CITESTE SI:  Smartwatch-ul Withings Move ECG cu ECG are un pret foarte mic

Problema cu castile cu adevarat wireless e ca, din cauza faptului ca nu au fire care le leaga intre ele, e posibil sa pierzi una dintre ele. Desi casti wireless precum AirPods au o caracteristica de localizare cu ajutorul iPhone-ului, unii oameni le pierd chiar si asa.

Practicantul de farse Pablo Rochat a decis sa profite de asta. Acesta a printat autocolante de dimensiunea castilor AirPods de la compania Apple din Statele Unite si pe care le-a imprastiat pe unde a gasit.

CITESTE SI:  Companiei Apple i s-a ordonat sa inceteze sa mai vanda smartphone-urile iPhone 6 in Beijing

Avand in vedere dimensiunea lor si cat de realist arata, e posibil ca o multime de oameni care le-au vazut au incercat sa le culeaga si au descoperit apoi ca sunt doar niste bucati de hartie, nicidecum casti.

Acestea fiind spuse, nu e clar cate persoane au cazut victime farsei lui Rochat, deoarece acesta nu a creat un clip video cu victimele. Dar probabil acesta a reusit sa creeze ceva victime.

Este o idee de farsa destul de amuzanta. In plus, Rochat a creat un sablon de casti AirPods de la Apple pentru ca cine e interesat sa poata imprima propriile autocolante pentru ca si altii sa creeze o astfel de farsa.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone X VS Panasonic Lumix GH5 - test 4K de captura video

Cine e interesat de asta, poate intra pe site-ul lui Rochat pentru a obtine sablonul castilor AirPods Apple pentru farse. Poate ar fi o idee buna ca cei interesati sa creeze si un clip video cu reactiile victimelor.