fbpx

VIDEO: Ce actori vor juca in noul film “Men in Black: International”

Ce actori vor juca in noul film Men in Black International

Va aparea un nou film din franciza populara, dar fara actorii cu care oamenii s-au obisnuit. Filmul se va lansa in vara anului 2019. Desi nici Will Smith si nici Tommy Lee Jones nu vor aparea in acest lungmetraj, acesta va avea niste actori pe care publicul ii apreciaza.

Dupa cum unii dintre voi au auzit, va exista un nou film, cunoscut si ca “Men in Black: International“. Din pacate pentru cei carora le-au actorii Will Smith si Tommy Lee Jones, acestia nu se vor intoarce pentru acest nou lungmetraj.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce film a fost turnat folosind doar iPhone Xs Max

In schimb, acestia vor fi inlocuiti de actorii Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Emma Thompson si de Liam Neeson, printre alti actori. Daca esti curios si vrei sa afli cum arata filmul, vei fi incantat sa afli ca primul trailer oficial pentru lungmetraj a fost intre timp lansat oficial si ar trebui sa ne ofere un indiciu cu privire la ce ar trebui sa ne asteptam de la lungmetrajul “Men in Black: International”.

CITESTE SI:  Noul cip al IBM va ajuta la transferarea unui film de 25GB in doua secunde

Asa cum era de asteptat in cea mai mare parte, noul film “Men in Black: International” va fi unul de comedie impletita cu actiune. Conform descrierii trailerului, se pare ca exista un spion in organizatie de care cineva trebuie sa se ocupe.

Dar in afara de asta, trailerul nu ne spune prea multe. Exista imagini scurte cu unele autovehicule si arme care vor fi folosite in lungmetraj, niste ciudatenii inteligente si, de asemenea, ceea ce pare a fi o mica referinta la Thor.

CITESTE SI:  Cum va fi viitorul film Matrix 4 si ce actori vor fi implicati

In caz ca nu stiati, Thor este un rol pe care actorul Hemsworth il interpreteaza in Universul Marvel. De asemenea, filmul ii pune pe Hemsworth si pe Thompson impreuna din nou pe marele ecran.

Anterioara colaborare a celor doi actori a fost in “Thor: Ragnarok” care a fost lansat in 2017. Filmul “Men in Black: International” este in prezent stabilit pentru o lansare in vara anului 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *