fbpx

VIDEO: Ce-a patit un chinez care a vrut sa economiseasca 3 dolari curatandu-si masina in rau

Ce-a patit un chinez care a vrut sa economiseasca 3 dolari curatandu-si masina in rau

Un chinez a crezut ca este o idee buna sa-si conduca masina intr-un rau, doar ca sa economiseasca cativa dolari pe care i-ar fi dat in mod normal la spalatorie.

Din pacate, chinezul – al carui nume nu este cunoscut – a ales cel mai nefericit moment pentru a-si curata masina in rau. Chiar in acel moment, s-au deschis portile barajului. In clipul video de mai jos, il putem vedea pe chinez mergand pe cealalta parte a raului dupa ce si-a abandonat autoturismul Land Rover.

CITESTE SI:  Marjele de profit ale Apple cu iPhone X nu mai sunt la fel de mari ca inainte

Masinile prafuite nu arata bine, motiv pentru care multi le curata ei insisi o data sau de doua ori pe saptamana. Unii ar alege sa-si curete masinile la spalatorii atunci cand este nevoie de curatare de la profesionisti.

Evident, va trebui sa platesti pentru asta, dar un chinez s-a decis sa economiseasca 3 dolari (cat costa o curatare la spalatorie) curatandu-si masina folosind un rau.

CITESTE SI:  Jolla a reusit sa atinga al doilea obiectiv suplimentar pentru tableta Jolla Tablet

Acest lucru a avut toate ingredientele pentru un esec spectaculos. South China Morning Post a informat ca acest chinez si-a condus autoturismul Land Rover intr-un rau din provincia Sichuan din sud-vestul Chinei.

Acesta a dorit ca raul sa-i curete masina si sa economiseasca 3 dolari de pe urma acestui lucru. Dar lucrurile nu au mers asa cum a vrut acesta. Autoturismul s-a blocat cand portile superioare ale barajului au fost deschise, ceea ce a dus la cresterea nivelului raului.

CITESTE SI:  Un bug in cod a inghetat 280 de milioane de dolari in moneda virtuala

Acel chinez a fost nevoit sa-si abandoneze masina pentru a-si salva viata. Politia a venit si l-a recuperat. Povestea acelui chinez a devenit rapid virala pe social media, deoarece oamenii nu au putut intelege ce era in capul lui de s-a hotarat sa-si curete autoturismul in acest mod. Dar nu este ceva neobisnuit ca oamenii sa recurga la lucruri extreme pentru a economisi cativa dolari.