fbpx

Cat Street View iti permite sa dai o tura prin Hiroshima

Un oras din prefectura Hiroshima din Japonia a lansat o harta in stil Google Street View care dezvaluie rutele si pasajele secrete folosite de felinele locatare.

Harta este prima de acest tip din lume si le permite utilizatorilor sa vada prin ochii unei feline.

Pana acum, acopera numai doua strazi ale orasului-port Onomichi din Hiroshima care este celebru pentru numarul mare de feline, dar dezvoltatorii spun ca serviciul se va extinde probabil in curand.

Astazi, am spus ca Google Street View a lansat acum o aplicatie de sine-statatoare – care va functiona grozav pentru calatori, dar si pentru cei cu rucsacii in spate, desi nu va fi la indemana atunci cand te afli in mijlocul junglei fara niciun fel de semnal.

Felinele au dominat internetul de prea mult timp si iata-ne cu o noua platforma pe Street View care este cunoscuta drept Cat Street View si, dupa cum indica numele sau, poti da o tura prin prefectura Hiroshima din Japonia din perspectiva unei feline.

In Cat Street View, vei putea sa verifici toate coltisoarele si crapaturile pe care le frecventeaza felinele din orasul din prefectura Hiroshima.

Harta in sine se lauda ca este prima de acest fel, avand in vedere ca utilizatorii pot vedea prin ochii unei feline.

Acesta este un efort care se afla la inceputurile sale, avand in vedere ca va acoperi doar o parte dintre strazile orasului-port Onomichi din Hiroshima, desi dezvoltatorii sustin ca, in scurt timp, zonele de acoperire vor fi extinse.

Este o idee destul de draguta, nu crezi? Este cu siguranta o abordare interesanta si ne intrebam daca in viitor va aparea si Dog Street View.