VIDEO: Cat de usor tracteaza un Tesla Model X un avion Boeing 787-9 Dreamliner

Cat de usor tracteaza un Tesla Model X un avion Boeing 787-9 Dreamliner

Ca parte a unei cascadorii de marketing a Qantas, o masina electrica Tesla Model X P100D a stabilit un nou record mondial Guiness pentru cea mai grea tractare efectuata de o masina electrica de serie pentru pasageri, prin tractarea unui avion Boeing 787-9 Dreamliner.

Tesla Model X este o masina electrica crossover foarte capabila. Este buna la multe lucruri, cum ar fi sa te fascineze cu portierele sale Falcon si sa te transporte de una singura in conditii selecte.

Ceea ce probabil nu ai stiut este ca Tesla Model X este, de asemenea, capabila sa tracteze cu usurinta un avion adevarat Boeing 787-9 Dreamliner, chiar daca masina electrica are o capacitate de tractare promovata de numai 2267 de kilograme.

CITESTE SI:  Supermasina electrica Aspark Owl ajunge la 100 de kilometri in sub 2 secunde

Aceasta nu este prima data cand crossover-ul Tesla si-a prezentat capabilitatile impresionante de tractare. A aparut un clip video la inceputul acestui an cu Model X care tracteaza un semi-camion pe un deal acoperit de zapada.

Clipul video scurt pe care il poti vedea mai jos prezinta masina electrica Tesla Model X care trage un avion Boeing 787-9 Dreamliner care apartine de Qantas (linia aeriana nationala a Australiei) si este practic o cascadorie de marketing a liniei aeriene din Autralia, o cascadorie destul de tare.

Acest lucru s-a intamplat pe o pista izolata de la aeroportul din Melbourne cand un Tesla Model X P100D s-a intalnit cu un Boeing 787-9 Dreamliner, avion care este ultima adaugire a flotei Qantas.

CITESTE SI:  Eric Schimdt de la Alphabet renunta la functia de presedinte executiv

Dupa cum probabil va imaginati, avionul Boeing 787-9 Dreamliner cantareste mult mai mult decat Tesla Model X si depaseste capacitatea de remorcare a masinii electrice cu mult. Cu incarcatura si pasagerii la bord, un avion Boeing 787-9 Dreamliner poate cantari cu usurinta peste 100 de tone. Masina electrica a tractat avionul Boeing 787-9 Dreamliner pe o distanta de aproximativ 300 de metri fara sa transpire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *