fbpx
Caracteristicile audio ale lui LG V30 nu se vor gasi pe niciun smartphone

VIDEO: Caracteristicile audio ale lui LG V30 vor fi nemaintalnite

LG ne-a tachinat cu privire la caracteristicile viitorului smartphone V30 de ceva vreme deja si, continuand acest trend, compania ne-a oferit detalii despre caracteristicile audio ale telefonului.

In mod interesant, compania spune ca V30 va veni cu mai multe optiuni audio personalizabile prin comparatie cu V20 care avea si el niste caracteristicile audio impresionante.

Compania sud-coreeana are de gand sa-si dezvaluie cel de-al doilea smartphone de varf al anului in viitorul apropiat. LG V30 va fi dezvaluit la IFA 2017 in Berlin, eveniment care se desfasoara pe parcursul 1 – 6 septembrie.

CITESTE SI:  Ce capacitati vor avea acumulatorii smartphone-urilor iPhone 12 ale Apple

Compania a tot vorbit despre acest nou dispozitiv, iar acum a lansat un promo prin care lauda caracteristicile audio ale noului smartphone de varf. Compania sustine in promo ca V30 va avea caracteristici de sunet care nu se mai gasesc pe alte smartphone-uri.

Smartphone-ul V20 de anul trecut a avut de asemenea caracteristici audio avansate. Acel smartphone integreaza un DAC (Digital to Analog Converter) Quad pe 32 de biti. Viitorul smartphone de varf va integra un DAC Hi-Fi avansat pe 32 de biti, potrivit LG, iar acesta va fi propulsat de cipul Sabre ES9218P al ESS Technology.

CITESTE SI:  Ce companie a cumparat Tesla si de ce

Acest nou DAC va oferi mai multe optiuni de personalizare si ii va permite companiei LG sa le ofere utilizatorilor mai multe filtre digitale si presetari preprogramate de sunet.

LG V30 va avea patru presetari de sunet – enhanced, live, detailed si bass. Filtrele digitale ii vor ajuta pe utilizatori sa modifice raspunsul impulsului. Compania a spus ca utilizatorii cu echipament obisnuit vor putea primi o experienta de ascultare audio apropiata de cea de inalta calitate cu LG V30, comparativ cu cei care folosesc smartphone-uri mai scumpe.

CITESTE SI:  DxOMark il evalueaza pe LG G4 ca avand a doua cea mai buna camera

Pe langa caracteristicile sale audio avansate, LG V30 va avea niste specificatii la nivel de varf si un display OLED. Acesta va fi dezvaluit oficial de companie la evenimentul IFA 2017 care va avea loc saptamana viitoare.