fbpx
Capabilitatea de rezistenta la apa a lui Moto G (2015) a fost filmata

VIDEO: Capabilitatea de rezistenta la apa a lui Moto G (2015) a fost filmata

Cand Motorola a anuntat smartphone-ul Motorola Moto G (2015) de a treia generatie acum cateva zile, una dintre caracteristicile surprinzatoare ale dispozitivului a fost faptul ca era rezistent la apa cu certificare IPX7.

Asta inseamna ca poate fi scufundat cam la un metru in apa pentru aproximativ 30 de minute fara nicio stricaciune. Acest lucru este destul de important din cateva motive.

Unul dintre ele este faptul ca nu exista clape. Altul este ca majoritatea smartphone-urilor cu acest pret nu sunt durabile, sa nu mai spunem rezistente la apa. Asadar acestea pot merge la un dus cu tine, sau sa mearga cu tine prin ploaie, ceea ce nu orice smartphone poate.

CITESTE SI:  Cum te influenteaza smartphone-ul cand esti intr-un magazin

Stim ca a treia generatie a Motorola Moto G (2015) cu capacitate rezistenta la apa va fi dezvaluita lumii in curand, dar cand anume? Specificatiile hardware oficiale nu au fost inca dezvaluite, asa ca pentru moment ne bazam pe zvonuri.

Ei bine, se pare ca exista un clip video care il prezinta pe noul smartphone Motorola Moto G (2015) care dispune de certificare IPX7 impotriva apei. Cu alte cuvinte, certificarea IPX7 face ca smartphone-ul sa fie capabil de a sta scufundat complet in apa la o adancime de un metru timp de 30 de minute fara sa pateasca absolut nimic.

CITESTE SI:  Xiaomi intra in gaming cu Mi Gaming Laptop

Teoretic, desigur. Nu este acest lucru mai eficient decat sa ai doar o protectie nano-coating? De fapt, clipul video de mai jos arata a treia generatie a smartphone-ului Motorola Moto G (2015) lasata in ploaie timp de 5 minute.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e prima motocicleta autonoma a BMW care circula fara motociclist

Smartphone-ul a continuat sa functioneze foarte bine. In cadrul unui alt test, Motorola Moto G (2015) a fost scufundat intr-un bol cu apa care are o adancime de aproximativ 30 de centimetri.

Smartphone-ul Motorola Moto G (2015) rezistent la apa a ramas acolo pentru o perioada de peste o jumatate de ora. Rezultatul? Moto G a functionat bine mai apoi, desi redarea muzicii a fost un pic inabusita, dar s-a rezolvat dupa ce Motorola Moto G (2015) a fost scuturat un pic.