fbpx

VIDEO: Camera portabila DJI Osmo 4K ofera stabilizare la calitate de cinema

VIDEO Camera portabila DJI Osmo 4K ofera stabilizare la calitate de cinema

Compania DJI este foarte cunoscuta pentru faptul ca fabrica unele dintre cele mai bune drone pe care consumatorii obisnuiti le pot cumpara.

Dronele lor vin cu camere de inalta calitate care permit capturarea de clipuri video uluitoare cu stabilizare la calitate de cinema, multumita tehnologiei sale cu sistem cardanic.

Compania a adus acum acelasi nivel de calitate a stabilizarii in mainile tale. Astazi, a lansat DJI Osmo 4K, un stabilizator portabil cu o camera 4K integrata.

CITESTE SI:  VIDEO: Hasselblad dezvaluie camera H6D-400C de 400 de megapixeli

Ideea din spatele acestui produs DJI Osmo 4K este de a le permite utilizatorilor obisnuiti sa inregistreze clipuri video care sunt aproape la fel de stabile ca si camerele pentru profesionisti.

Are o camera 4K de 12MP integrata, dar DJI Osmo nu a fost proiectat pentru a fi un dispozitiv fix cu un singur scop, asa ca este compatibila cu camerele Zenmuse ale companiei.

Camera integrata a Osmo are un obiectiv cu o panorama de 94 de grade si un senzor de 1/2,3 inch si este proiectata pentru a captura o imagine in miscare lina indiferent de conditiile de filmare.

CITESTE SI:  E surprinzator de ieftin acest smartphone HTC echipat pentru monede virtuale

Controalele de pe camera DJI Osmo 4K sunt incorporate in maner si le permit utilizatorilor sa schimbe rapid si cu usurinta unghiurile de filmare, sa ajusteze diferite setari si caracteristici de control precum modul panorama, slow motion si modurile de expunere indelungata.

Exista de asemenea un microfon stereo integrat in maner, pe langa un jack audio standard de 3,5mm, pentru captura audio de inalta calitate.

CITESTE SI:  De ce nu vei putea cumpara cu usurinta smartphone-ul Samsung Galaxy XCover Pro

DJI Osmo 4K cu stabilizare cinema functioneaza de asemenea cu cateva accesorii printre care se numara un trepied, o extensie de brat, un suport pentru biciclete si un bat de extensie.

Camera DJI Osmo 4K cu stabilizare cinema va fi lansata pe data de 15 octombrie si este disponibil pentru precomanda la un pret de 649 de dolari.