fbpx

VIDEO: Bruce Lee manuieste niste nunchuck-uri laser

Bruce Lee manuieste niste nunchuck-uri laser

Daca ne luam dupa filmele pe care le-am vazut despre maestrul in arte martiale Bruce Lee, ne dam seama ca acesta nu este doar un expert in luptele corp la corp, ci si un expert in manuit anumite arme.

Deci, intrebarea este: daca sabiile laser ar fi reale, cum s-ar fi descurcat Bruce Lee folosindu-le si luptand impotriva lor? Bineinteles ca aceasta este o intrebare la care niciodata nu vom afla raspunsul, dar YouTuber-ul Patrick Nan a decis sa puna la punct un clip video care combina scenele de lupta ale lui Bruce Lee din filmul “Fist of Fury” cu sabii laser care au fost puse digital in scena.

CITESTE SI:  YouTube dezvaluie care sunt pedepsele mai dure pentru creatorii necinstiti

Rezultatul final nu este doar destul de hilar, dar este, de asemenea, destul de bine produs. De asemenea, este foarte tare sa vedem nunchuck-uri laser folosite de Bruce Lee, iar asta ne determina sa ne intrebam de ce nu am vazut acest lucru folosit in filmele Star Wars inainte.

Acestea fiind spuse, Nan se confrunta cu unele probleme legate de drepturile de autor, probabil datorita utilizarii clipului video scos din filmul cu Bruce Lee, dar se pare ca acesta nu este interesat sa scoata bani din clipul video cu nunchuck-urile laser si cu Bruce Lee.

CITESTE SI:  Niste hoti abili au furat iPhone-uri dintr-un camion in miscare

Cel care a creat clipul cu Bruce Lee folosind nunchuck-uri laser a scris in comentarii, “Porniti Ad Block! Refuz sa-mi monetizez continutul si sa bombardez publicul meu cu anunturi. Acest clip video (impreuna cu toate celelalte de pe acest canal) nu este monetizat. Ma lupt acum cu niste reclamatii privind drepturile de autor, iar niste oameni par a fi destul de reticenti in a accepta utilizarea mea echitabila a clipului video cu nunchuck-urile laser. In acest moment nu am nici un cont patreon si nu intentionez sa-mi creez unul curand”.

CITESTE SI:  VIDEO: Nokia 3310 intr-un test de rezistenta la zgariere, ardere si indoire

Deci, probabil, urmarirea acestui clip video inainte de a fi sters ar putea fi o idee buna. Adevarul ca este destul de cool sa-l vedem pe Bruce Lee manuind nunchuck-uri laser.