VIDEO: BlackBerry lanseaza un nou smartphone Android denumit BlackBerry DTEK50

BlackBerry lanseaza un nou smartphone Android denumit BlackBerry DTEK50

BB a spus ca va vorbi despre smartphnoe-uri noi in aceasta saptamana si si-a tinut promisiunea. Compania anuntat astazi cel de-al doilea smartphone Android al lor, are un nume foarte neobisnuit si se numeste BlackBerry DTEK50.

Compania se lauda ca este cel mai sigur smartphone Android din lume. Precomenzile pentru acest smartphone Android sunt acum deschise in Statele Unite, precum si in alte cateva tari de pe glob.

BlackBerry DTEK50 are un display Full HD de 5,2 inch cu un invelis special Oleophobic pentru a tine departe urmele de amprente, o camera principala de 13MP, precum si suport pentru carduri microSD de pana la 2TB.

CITESTE SI:  Microsoft spune ca hardware-ul Windows 10 Mobile nu mai este un scop pentru companie

BlackBerry nu face prea mult tam-tam cu specificatiile in presa, pentru ca vrea ca clientii sa stie ca punctul forte al acestui telefon este securitatea.

BlackBerry DTEK50 are cateva caracteristici software care ofera mai multa securitate decat un telefon Android obisnuit.

Exista protectie malware incorporata in DTEK50, utilizatorii primesc un control mai mare asupra permisiunilor aplicatiilor, promisiunea ca patch-urile de securitate sunt oferite in aceeasi zi in care Google le lanseaza si ca smartphone-ul Android cripteaza toata informatia de utilizator.

Smartphone-ul BlackBerry DTEK50 ruleaza Android 6.0 Marshmallow, iar BlackBerry a facut imbunatatiri suplimentare pentru a intari sistemul de operare, iar asta este cuplata cu procesele Hardware Root of Trust si Secure Boot ale companiei pentru a oferi o securitate mai mare.

CITESTE SI:  Recunoasterea faciala a Windows 10 este pacalita cu o fotografie imprimata

Cei care sunt interesati sa achizitioneze acest smartphone Android, il pot precomanda pe BlackBerry DTEK50 de la ShopBlackBerry.com incepand de astazi pentru 299 de dolari.

Smartphone-ul va fi disponibil in Statele Unite, Canada, Regatul Unit, Franta, Germania, Spania, Italia si Olanda. DTEK50 va fi de asemenea disponibil pe Best Buy, Amazon si B&H in Statele Unite. Disponibilitatea globala va fi anuntata in saptamanile care urmeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *