fbpx

VIDEO: BEAM este un buton smart AMOLED pe care il poti purta

BEAM este un buton smart AMOLED pe care il poti purta

Din cand in cand, doriti sa va asigurati ca opinia dvs. cu privire la un subiect este perfect clara. Pancartele au fost de mult timp folosite pentru proteste, alegeri si alte cauze. Ideea s-ar putea sa nu fie pentru toata lumea, dar suntem siguri ca toti sunteti familiarizati cu acest proiect, cel putin. Iar acum o companie denumita BEAM Authentic a lansat un produs smart AMOLED care iti permite afisezi ceva.

Tehnologia pe care o putem purta este cu siguranta ceva ce ar putea aparea in viitor. De fapt, companii precum Google colaboreaza cu producatorii de imbracaminte pentru tehnologia purtabila la propriu.

CITESTE SI:  VIDEO: Anker lanseaza proiectorul smart Nebula Capsule

Acestea fiind spuse, exista o companie care se numeste BEAM Authentic si care a lansat un “buton” smart AMOLED pe care il poti purta pe hainele tale. Dispozitivul se numeste BEAM si, asa cum am spus, este practic un buton pe care il puteti prinde de hainele dvs.

Butonul BEAM va contine un ecran AMOLED cu rezolutie de 400 x 400 pixeli care poate fi folosit pentru a afisa tot felul de lucruri, cum ar fi un GIF, logouri si asa mai departe.

CITESTE SI:  Cum e serviciul de streaming de jocuri GeForce Now al NVIDIA pentru Android

De asemenea, BEAM cu display AMOLED vine cu un buton de functii care probabil va va permite sa efectuati tot felul de lucruri cu telefonul. De asemenea, butonul vine cu accelerometre incorporate, senzori si cu o autonomie a bateriei de 24 de ore.

Nu suntem siguri exact la ce ar putea fi folosit butonul BEAM AMOLED, dar probabil ca are un potential in scopuri de publicitate. De asemenea, ar putea fi folosit la evenimente, displayul sau dinamic putandu-se schimba in functie de eveniment, ceea ce inseamna ca poate fi reutilizabil, sau ar putea fi pur si simplu un accesoriu la moda si nou.

CITESTE SI:  De ce viitoarele smartphone-uri Samsung ar putea avea camere frontale in spatele displayurilor

Cu toate acestea, butonul BEAM nu este ieftin si vine la pretul de 99 de dolari, dar daca acesta este un lucru de care ai putea fi interesat, intrati pe site-ul produsului. Pentru fiecare achizitie a butonului BEAM smart cu display AMOLED, 3 dolari vor merge catre trei organizatii de caritate selectate.