VIDEO: Bang & Olufsen vrea sa-ti transforme boxele normale in unele smart

Bang & Olufsen vrea sa-ti transforme boxele normale in unele smart

Bang & Olufsen a colaborat cu HiFiBerry pentru a lansa un nou produs DIY care va va ajuta sa va imbunatatiti boxele de epoca si sa le transformati in unele wireless si smart. Beocreate 4 Channel Amplifier este o placa a Bang & Olufsen care este proiectata pentru redarea muzicii cu difuzoare pasive.

In ziua de azi, boxele smart sunt in voga, dar avand in vedere ca tehnologia este inca oarecum noua, optiunile sunt un pic limitate. De fapt, pentru unii, cum ar fi pasionatii de muzica, acest lucru ar putea reprezenta o problema deoarece o multime de boxe pentru pasionatii de muzica si echipamente audio nu se concentreaza prea mult pe o astfel de tehnologie.

CITESTE SI:  Ce asistent virtual lanseaza Bank of America

Acest lucru i-a lasat pe unii utilizatori in aer, dar pana aici! Datorita eforturilor companiei Bang & Olufsen care s-a alaturat echipei HiFiBerry pentru lansarea Beocreate 4 Channel Amplifier.

Aceasta este o placa Bang & Olufsen care, atunci cand este conectata la boxe pasive, le va oferi un anumit grad de inteligenta. In cele din urma, acest lucru va permite utilizatorilor sa continue utilizarea boxelor, dar se vor bucura de asemenea de avantajele de a avea o boxa smart in acelasi timp.

CITESTE SI:  De ce unele companii renunta la WiFi pentru 5G

Suna bine, nu-i asa? Din pacate, exista o smecherie, si anume ca va trebui sa aveti propriul Raspberry Pi daca doriti cu adevarat sa beneficiati de ceea ce ofera placa, cum ar fi Bluetooth si WiFi.

Acest lucru inseamna ca, daca nu aveti, nu puteti avea asteptari prea mari de la Beocreate 4, dar daca nu va deranjeaza sa va murdariti, atunci ar putea fi un proiect care merita urmarit.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi castile wireless cu Alexa ale Amazon

Daca nu, practic ceea ce primesti este un amplificator pentru boxele tale. Ar putea parea putin complicat de instalat, mai ales pentru cei fara experienta. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca exista instalari considerabil mai putin problematice, cum ar fi Chromecast Audio care permite utilizatorilor sa transmita muzica wireless catre boxele existente, fara toate complicatiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *