fbpx

VIDEO: Asistentul virtual Alexa recomanda abilitati terte daca acesta nu stie ce sa raspunda

Asistentul virtual Alexa recomanda abilitati terte daca acesta nu stie ce sa raspunda

Asistentul virtual Alexa al Amazon este un asistent virtual foarte capabil si, avand in vedere ca are acces la mii de abilitati diferite, utilizatorii vor trebui practic sa aleaga pe care abilitati doresc sa le foloseasca si sa le activeze in mod corespunzator.

Asta inseamna ca daca nu ai anumite abilitati activate, nu vei putea sa le folosesti. Acest lucru duce uneori la impresia gresita ca Alexa nu este capabil de nimic, dar Amazon vrea sa schimbe asta pentru ca, cu o caracteristica recent lansata, Amazon ii permite asistentului virtual sa poata recomanda abilitati terte pentru lucruri de care nu este capabil si sa-i indrepte pe utilizatori catre directia cea buna.

CITESTE SI:  Vitezele la internet necesare pentru a folosi Stadia - serviciu de streaming de jocuri

Intr-o declaratie oferita pentru TechCrunch, un purtator de cuvant Amazon a confirmat noua caracteristica si a spus ca, “In prezent, in putine cazuri, Alexa va raspunde la anumite intrebari prin sugerarea de abilitati care ar putea fi de ajutor. Suntem entuziasmati cu privire la aceasta caracteristica pentru a o extinde si lansa pentru mai multi clienti de-a lungul timpului pentru a-i ajuta sa descopere noi abilitati si pentru a primi informatii prin Alexa”.

CITESTE SI:  De ce compania YouTube se simte amenintata de Instagram

Aceasta caracteristica a fost initial descoperita de Voicebot atunci cand acestia au adresat asistentului virtual al Amazon o intrebare referitoare la un pret al unei actiuni la care acesta nu a stiut ce sa raspunda, iar asistentul virtual Alexa al Amazon a raspuns spunand ca, “Nu stiu asta. Poate ca Stock Prices by Opening Bell poate ajuta. Vrei sa-l incerci?”

CITESTE SI:  Asa ar putea arata cardul de credit al Apple

Desi aceasta nu este chiar o caracteristica inovatoare, aceasta ajuta Alexa sa fie mai util si ii ajuta pe utilizatori sa descopere noi abilitati in viitorul apropiat. Astfel, Alexa poate fi un asistent virtual chiar mai util.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *