fbpx

VIDEO: Asa arata parcul Super Nintendo World din Japonia

Asa arata parcul Super Nintendo World din Japonia

E posibil ca avem cele mai clare imagini cu parcul Super Nintendo World din Japonia, viitoarea zona cu tematica Mario a Nintendo si Universal Studios.

Zona din Japonia pare a arata ca un nivel scos dintr-un joc Mario si transpus in lumea reala. Poti urmari clipul video de mai jos pentru a vedea parcul din Japonia.

Totul e recreat aproape perfect. Monede care se misca in sincron. O planta Piranha. Monstri Goomba. Thwomp. Yoshi. De fiecare data cand urmarim acest clip video, suntem impresionanti.

CITESTE SI:  Ce produse vor integra cipul AI revolutionar al LG

Daca doresti sa-ti formezi o idee cu privire la dimensiunea parcului Super Nintendo World din Japonia si cat de incarcat este cu universul Mario, verifica imaginea de deasupra.

Cantitatea de lucruri Mario in aceasta imagine poate iti aminteste de cartile Where’s Waldo. Inca nu e clar cand vor putea oamenii sa exploreze in cele din urma Super Nintendo World.

Acea zona din Japonia fost programata sa se deschida in aceasta luna, dar aceasta deschidere a fost amanata pe termen nedefinit din cauza pandemiei de coronavirus Wuhan.

CITESTE SI:  De ce Xiaomi n-a anuntat inca un smartphone pliabil

Universal Studios Japan s-a redeschis in iunie, dar cu reguli de siguranta sporite in vigoare. Se cunosc cateva lucruri despre teren. Va exista o zona Yoshi, in unele imagini putandu-se vedea masini cu tematica Yoshi, dar si o zona destinata Mario Kart.

De asemenea, vizitatorii din Japonia vor putea folosi o bratara Mario care, in combinatie cu o aplicatie de smartphone, le va putea urmari activitatile in parcul Super Nintendo World.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone 7 Plus VS Galaxy S8, LG G6, Pixel, OnePlus 3T intr-un test de viteza

Un parc Super Nintendo World este de asemenea planificat si pentru parcurile tematice Universal Studios din Orlando, Hollywood, dar si in Singapore candva in viitor.

Ce parere ai despre asta? Crezi ca acel parc din Japonia cu tematica Mario se va redeschida curand? Sau crezi ca nu va fi redeschis curand, din cauza coronavirusului Wuhan?