VIDEO: Apple posteaza tutoriale video despre fotografierea cu iPhone 7

Apple posteaza tutoriale video despre fotografierea cu iPhone 7

Apple a lansat mai multe clipuri video despre Apple iPhone 7 intitulate “How to Shoot on iPhone 7”. Acestea sunt niste tutoriale video pe care compania le-a incarcat atat pe site-ul Apple, cat si pe canalul de YouTube al companiei.

Fotografierea cu ajutorul smartphone-ului companiei din Cupertino este un lucru destul de important si, dupa cum am vazut in trecut, smartphone-urile companiei Apple s-au dovedit a fi foarte populare printre site-uri de photo sharing precum Flickr unde 8 din 10 fotografii au fost capturate cu iPhone-uri.

CITESTE SI:  VIDEO: Aceasta aplicatie ii va oferi oricarui smartphone un display sensibil la presiune

Acuma, daca esti un relativ incepator in fotografia pe iPhone si nu te-ar deranja niste indicatii, ai noroc pentru ca Apple a impartasit niste sfaturi pentru utilizatorii sai despre fotografierea cu smartphone-ul companiei.

Apple a postat recent o gramada de tutoriale video despre cum sa scoti tot ce este mai bun din iPhone 7 si cum sa efectuezi fotografierea cum trebuie pe acest dispozitiv. De exemplu, exista clipuri video despre cum sa obtii efectul bokeh (efectul de ceata) folosind modul Portret, cum sa capturezi un cadru close-up, cum sa capturezi o panorama verticala si asa mai departe.

CITESTE SI:  De ce sistemul Android e mai sigur decat iOS

Cele mai multe dintre aceste sfaturi sunt destul de elementare si simple si unele despre care putem fi siguri ca multi utilizatori de iPhone si-au dat seama cum functioneaza, sau daca esti un fotograf experimentat atunci probabil stiai de unele dintre aceste lucruri privind fotografierea.

Cu toate acestea, daca inca te chinui sa scoti tot ce este mai bun din iPhone-ul tau, atunci aceste clipuri video merita avute in vedere si urmarite. Retineti ca unele dintre caracteristici, cum ar fi modul Portret, sunt exclusive pentru Apple iPhone 7 Plus si camerei sale duale, asa ca acest lucru trebuie de asemenea luat in considerare atunci cand urmaresti unele dintre aceste clipuri video. Sa speram ca aceste tutoriale te vor ajuta la fotografierea cu smartphone-ul companiei din Cupertino.

CITESTE SI:  Samsung - cel mai preferat brand de smartphone-uri pentru producatorii de clone in 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *