fbpx

VIDEO: Apple il angajeaza pe regizorul Spike Jonze pentru o reclama la HomePod

Apple il angajeaza pe regizorul Spike Jonze pentru o reclama la HomePod

Ne-am ingrijorat degeaba ca boxa inteligenta HomePod a Apple ar putea ramane in urma pentru ca asistentul virtual Siri nu este la fel de capabil ca ceilalti asistenti virtuali. Reclama pentru Apple HomePod – care tocmai a debutat – spune ca boxa inteligenta de 349 de dolari este mai capabila decat credem.

Pe masura ce scena boxelor inteligente incepe sa devina mai aglomerata, companiile vor trebui cu siguranta sa vina cu noi modalitati de a atrage clientii. Se pare ca Apple nu se zgarceste deloc, deoarece l-a angajat pe regizorul Spike Jonze pentru a regiza o reclama pentru boxele smart HomePod noi lansate.

CITESTE SI:  Cum iti permite o companie sa castigi bani cu masina ta

Rezultatul final este o reclama asemanatoare unui clip muzical care, intr-un fel ne aminteste de “Praise You” de Fatboy Slim care a fost regizat de Spike Jonze alaturi de Roman Coppola.

Acest lucru nu este neaparat un lucru rau, deoarece pare o reclama foarte interesanta, asa ca daca aveti cateva minute la dispozitie va recomandam sa urmariti clipul video de mai jos regizat de regizorul Spike Jonze.

CITESTE SI:  De ce Microsoft va incorpora Internet Explorer in browserul Edge

In acest moment nu este clar cat de bine se vinde Apple HomePod. Numerele anterioare au estimat ca Apple HomePod totaliza aproximativ 3% din piata boxelor inteligente, iar Amazon si Google domina in mod clar piata.

Cu toate acestea, o stire anterioara a indicat ca precomenzile Apple HomePod din prima zi le-au depasit pe cele ale rivalilor, cu exceptia boxei inteligente Amazon Echo, dar va trebui sa asteptam si sa vedem pe termen lung cat de bine se descurca boxele inteligente.

CITESTE SI:  De ce un sofer de masina Tesla a fost acuzat

Sa nu uitam ca Samsung lucreaza, de asemenea, la propria boxa inteligenta cu Bixby care va fi lansata in cursul acestui an. Asadar, va fi interesant de vazut daca Apple HomePod se va dovedi sau nu un rival serios pentru alte boxe inteligente de pe piata de astazi.