fbpx

VIDEO: Aparent, iPhone 6s Plus are niste probleme cu mentinerea cadrelor pe secunda

Aparent, iPhone 6s Plus are niste probleme cu mentinerea cadrelor pe secunda

In ceea ce priveste specificatiile, iPhone 6s si iPhone 6s Plus sunt aproape identice. Principala diferenta ar fi camera, dimensiunea displayului si rezolutia ecranului, dar in afara de astea, hardware-ul de dedesubt este la fel: un cip A9 cu 2GB de RAM.

Cu toate acestea, se pare ca optimizarea slaba ar fi condus la ceva probleme, si anume reduceri ale ratei de cadre pe secunda pe iPhone 6s Plus.

Intr-un clip video postat de Erica Griffin, aceasta demonstreaza cum iPhone 6s mai mic este mult mai lin cand vine vorba despre animatii, spre deosebire de mai marele iPhone 6s Plus pe care vei observa un pic de lag si cateva probleme cu mentinerea cadrelor pe secunda.

CITESTE SI:  Camera DSLR ieftina Nikon D3500 e oficiala - specificatii si pret

Ar trebui sa mentionam ca diferentele de cadre pe secunda se pot observa mai bine doar daca privim ambele telefoane puse unul langa altul.

Asta inseamna ca exista sanse sa nu fi observat asta pe iPhone 6s Plus al tau pana ce nu am indicat noi ca are aceasta problema.

CITESTE SI:  Samsung l-ar putea lansa pe monstruosul Galaxy Note 5 mai devreme

Nu este o problema ingrozitoare cea a cadrelor pe secunda, dar presupunem ca in comparatie cu mai micul si mai ieftinul iPhone 6s, unii clienti ar putea fi un pic deranjati de acest lucru.

Nu este clar de ce se intampla acest lucru, dar se pare ca exista o rezolvare pentru problema cadrelor pe secunda. Potrivit lui Griffin, una dintre rezolvarile recomandate este sa intri la Setari, General, Accesibilitate, Creste Contrast, selecteaza Reduce Transparenta si ar trebui sa fie gata.

CITESTE SI:  Apple le-a cerut furnizorilor sa produca pana la 90 de milioane de iPhone-uri pana la sfarsitul anului

Nu este o rezolvare garantata, dar daca vrei sa o incerci, n-ai decat. Este posibil ca aceasta problema de pe iPhone 6s Plus sa nu te afecteze prea tare si foarte probabil nici nu ai observat-o, dar luand in calcul banii dati pe el, n-ar strica sa incerci sa rezolvi problema.

Intre timp, poti urmari clipul video de mai jos pentru a vedea defectul cu mentinerea cadrelor pe secunda.