VIDEO: Anker lanseaza proiectorul smart Nebula Capsule

Anker lanseaza proiectorul smart Nebula Capsule

In trecut, proiectoarele erau de obicei vazute ca fiind dispozitive voluminoase care ajutau la proiectarea de diapozitive PowerPoint pe pereti sau ecrane in timpul orelor sau intalnirilor, dar in ziua de azi tehnologia a reusit sa micsoreze proiectoarele destul de mult, pana in punctul in care acestea pot fi numite portabile si pot fi folosite ca un fel de display mini cinema.

Daca sunteti in cautarea unui astfel de lucru pe care sa-l duceti in excursii sau sa-l folositi in timpul camparii, veti fi interesati sa aflati ca Anker a anuntat un nou proiector smart denumit Nebula Capsule.

Nebula Capsule este un proiector Anker smart care a fost proiectat pentru a avea dimensiunea unei cutii cu suc, ceea ce inseamna ca, in ceea ce priveste portabilitatea, nu ar trebui sa reprezinte o problema.

CITESTE SI:  Care film din franciza Indiana Jones va fi ultimul pentru Harrison Ford

Dispozitivul Anker Nebula Capsule smart utilizeaza tehnologia Digital Light Processing si algoritmi IntelliBright si poate genera 100 de lumeni, ceea ce inseamna ca va fi suficient de luminos si viu.

Proiectorul Anker Nebula Capsule smart dispune chiar si de un difuzor 360 de grade incorporat, ceea ce inseamna ca nu numai ca poate proiecta imagini si clipuri video, dar poate reda si sunet. Nu mai spunem ca ruleaza sistemul de operare Android 7.0 Nougat, ceea ce inseamna ca proiectorul Anker Nebula Capsule smart va fi capabil sa descarce diverse aplicatii pe care le-ati putea utiliza pe smartphone-ul vostru, de asemenea.

CITESTE SI:  Rusia crede ca Pokemon GO este "malefic"

Anker Nebula Capsule arata ca o unealta destul de draguta daca iti place divertismentul mobil, iar cine doreste sa intre in posesia acesteia trebuie sa stie ca Anker a lansat o campanie de strangere de fonduri pe Indiegogo pentru aceasta.

De acolo, oamenii pot rezerva un proiector Nebula Capsule al Anker la un pret redus la 249 de dolari. Asadar, acest proiector Nebula Capsule este smart pentru ca ruleaza un sistem de operare (sunt multe care nu ruleaza niciun sistem de operare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *