fbpx

VIDEO: Amazon dezvaluie avionul cargo “Prime Air”

Amazon dezvaluie avionul cargo Prime Air

Stim ca Amazon are planuri pentru livrarea cu ajutorul dronelor, la care s-a referit in trecut drept Prime Air, dar acum se pare ca Amazon a decis sa incerce altceva cu brandingul Prime Air.

Compania a dezvaluit ultima lor incercare Prime Air, si anume un avion cargo. Acum, inainte de a crede ca compania intra in businessul cu linii aeriene, nu, nu fac asta.

Aceste avioane cargo Prime Air sunt practic parte a planului companiei de a-si crea propria retea aeriana cargo, ceea ce inseamna ca compania spera sa eficientizeze procesul de livrare chiar mai mult.

CITESTE SI:  Presedintele Donald Trump vrea taxe postale duble pentru Amazon, se pare

Acest lucru inseamna de asemenea ca Amazon cauta sa-si reduca bazarea pe alte servicii de curierat, iar avionul Prime Air cargo le permite in schimb sa-si controleze mai bine livrarile.

Compania va avea cel putin 11 avioane Boeing 767-300 pentru inceput care vor forma flota sa, iar acestea au fost arendate de la unii dintre partenerii de livrare ai Amazon.

CITESTE SI:  Microsoft te va plati pentru a folosi browserul Microsoft Edge

Amazon are de gand de asemenea sa-si extinda acel numar de avioane cargo la aproximativ 40 in urmatorii ani, asa ca va fi interesant de vazut cum vor decurge lucrurile cu Prime Air.

Vorbind pentru Recode, vicepresedintele senior pentru operatiuni al Amazon, Dave Clark a spus, “Avem abilitatea, cu avioanele noastre cargo, sa creem conexiuni intre un punct si un altul care sunt croite exact nevoilor noastre si croite exact timpului in care vrem sa punem pachetele pe acele rute – versus retelele altor oameni care sunt optimizate pentru a pune la lucru intreaga lor retea. Noi adaugam capacitate, noi adaugam flexibilitate, iar acest lucru ne ofera de asemenea abilitatea de a controla costul”.

CITESTE SI:  Clientii care platesc ai Pokemon GO sunt in declin