fbpx

VIDEO: Aladdin si hoverboard-ul lui

Aladdin si hoverboard-ul lui

Ai nevoie de inspiratie pentru un costum cu tema Disney de ultim moment? Urmareste clipul video de mai jos in care il poti vedea pe Aladdin in perioada moderna, cu un hoverboard.

In acest clip video, il puteti vedea pe Aladdin pe covorul sau fermecat (hoverboard) cum circula prin trafic si cum face cumparaturi la Walmart si la McDonald’s. Urmareste cum magia se intampla in clipul video de mai jos. Asigura-te ca ai dat volumul la maxim.

CITESTE SI:  Samsung lucreaza la baterii care nu explodeaza. Nu vrea sa se repete incidentele cu Galaxy Note 7

Cum ai de gand sa te costumezi de Halloween? Suntem destul de siguri ca multimile obisnuite de varcolaci si vrajitoare impreuna cu o multime de alte creaturi care nu sunt nici moarte si nici vii vor continua sa fie populare, dar ce spuneti de imbinarea a un pic de tehnologie moderna cu vechile lucruri – si prin vechile lucruri ne referim la cele cu adevarat vechi.

Un barbat a avut ideea geniala de a se asigura ca Aladdin isi merita renumele chiar si in aceasta epoca atat de tehnologizata.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret au e-Skate-urile Drift W1 - noua inventie a Segway

Acesta a decis sa mearga prin oras costumat ca Aladdin pe un hoverboard, iar de hoverboard-ul lui s-a cusut ceva ce pare a fi o mica bucata de imbracaminte suficient de mare pentru a acoperi hoverboard-ul, conferind iluzia ca acesta se plimba pe un covor magic, in schimb.

Nici nu mai este nevoie sa spunem ca Aladdin cu hoverboard-ul a avut o zi plina in care s-a plimbat prin oras pe covorul sau magic, avand in vedere ca Aladdin si-a croit drum pana la bacanie si la un magazin cu produse fast-food, pe langa alte locuri.

CITESTE SI:  Un hoverboard a explodat si se pare ca a distrus o casa

Desigur, daca acesta nu si-ar fi ratacit lampa, Aladdin nu mai era nevoit sa mearga afara pentru a lua ceea ce are nevoie si ceea ce isi doreste, avand in vedere ca duhul din lampa i-ar fi raspuns pana atunci tuturor dorintelor sale.