fbpx

VIDEO: Air Canada foloseste realitate virtuala pentru a promova experienta sa de zbor

Air Canada foloseste realitate virtuala pentru a promova experienta sa de zbor

Clasa intai a unei companii aeriene nu ofera neaparat aceeasi experienta de zbor ca cea a unei alte companii aeriene. Acest lucru se datoreaza faptului ca companiile aeriene se lupta reciproc pentru a oferi pasagerilor o experienta de zbor mai buna si, in cea mai mare parte, cu exceptia cazului in care ati mai zburat inainte cu o anumita companie aeriana, este greu de spus la ce va puteti astepta.

Cu toate acestea, Air Canada spera sa schimbe acest lucru dezvoltand o experienta de zbor in realitate virtuala (VR) care va permite agentilor de turism si potentialilor clienti sa “incerce” inainte de a cumpara.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce caracteristica pentru cei cu handicap ar putea primi Netflix

Acest lucru inseamna ca, inainte de a-si cumpara biletul, experienta in realitate virtuala le va permite clientilor sa incerce trei cabine pe care Air Canada le ofera la bordul avionului Boeing 787 Dreamliner.

Potrivit Air Canada, “Cu casca de realitate virtuala pusa si cu controalele in mana, calatoria incepe cu o prezentare generala a retelei globale Air Canada urmata de o explorare a uniformei Air Canada. In timpul calatoriei, utilizatorii pot experimenta in realitate virtuala toate cele trei cabine: Economic, Economic Premium sau Afaceri Internationale. Seturile de truse, o revista Air Canada enRoute, tavi si divertisment in timpul zborului sunt doar cateva dintre elementele care pot fi atinse, deschise si mutate, fiind ghidati de un insotitor audio de zbor. Experientele interactive, cum ar fi serviciul de cina, adauga un element suplimentar de distractie”.

CITESTE SI:  Singapore Airlines vine cu o cabina de lux cu pat si fotoliu
CITESTE SI:  Businessul de realitate virtuala Vive al HTC ar putea fi vandut

Aceasta experienta de zbor in realitate virtuala poate fi traita pe YouTube cu o casca pentru realitate virtuala, cum ar fi, de exemplu, Google Cardboard sau Daydream View. Asadar, daca aveti oricare dintre aceste dispozitive la indemana, urmariti clipurile video de mai jos pentru a efectua turul virtual al companiei aeriene Air Canada.