VIDEO: Acesti noi roboti Honda care ajuta oamenii arata bine

VIDEO Acesti noi roboti Honda care ajuta oamenii arata bine

Cum arata viitorul roboticii? Nimeni nu stie sigur, dar compania Honda pare sa fie destul de sigura: va arata bine. La CES 2018, producatorul japonez Honda va prezenta patru noi concepte de roboti, printre care se numara un nou robot de companie, un vehicul autonom de off-road si o pereche de concepte pentru mobilitate – pentru a deplasa oameni si lucruri. Doi dintre noii roboti Honda au chiar chipuri dragute, iar ceilalti doi sunt cel putin extrem de inofensivi.

La CES 2018, Honda va lansa noii robotii 3E Robotics Concept. Acestia vizeaza facilitarea vietii oamenilor prin utilizarea lor si se pune accentul pe sprijinirea celor cu probleme de mobilitate in casa lor precum si in mediul exterior.

CITESTE SI:  Acest satelit NASA a ajuns in spatiu dupa ce antena avariata a sa a fost inlocuita

Exista patru noi roboti Honda in total care ajuta oamenii: 3E-A18 este un dispozitiv insotitor conceput pentru a arata compasiune, in timp ce 3E-B18 este un scaun mobil destinat utilizarii in interior si in exterior.

Modelul 3E-C18 pare a fi un vehicul concept de mobilitate pentru oameni care vine cu spatiu de incarcare, in timp ce 3e-D18 este un vehicul autonom off-road. In plus, Honda va include Mobile Power Pack World la CES care se concentreaza pe vehiculele electrice.

Acest lucru include un pachet de acumulatori portabili si interschimbabili pentru vehicule electrice, precum si solutii de incarcare pentru acasa, afara si in timpul unui dezastru natural.

CITESTE SI:  VIDEO: Realitatea virtuala ar putea fi folosita pentru a controla roboti

Este incredibil sa ne gandim cum acesti noi roboti vor ajuta oamenii, dar este si frumos sa vedem la ce design au ajuns. De prea multe ori estetica cade pe locul doi, desi aceasta este cruciala pentru a determina daca oamenii doresc sa interactioneze cu un dispozitiv sau nu.

Fiecare dintre acesti noi roboti Honda arata bine si cu siguranta exista oameni care au nevoie de ajutorul lor, asa ca probabil isi doresc aceste dispozitive in casele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *