fbpx

VIDEO: Acest scurtmetraj a fost creat in intregime in Grand Theft Auto V. Pare un film de actiune cu buget mare

Acest scurtmetraj a fost creat in intregime in Grand Theft Auto V. Pare un film de actiune cu buget mare

Stiam ca Grand Theft Auto V arata bine, chiar daca are aproape trei ani vechime, dar nu stiam ca arata chiar atat de bine. Matt MacDonald a folosit jocul Grand Theft Auto V pentru a crea un film de scurtmetraj care, in cea mai mare parte, arata ca un film de actiune cu buget mare turnat in Los Angeles.

Mai multe mod-uri au fost folosite pentru versiunea pentru PC a jocului Grand Theft Auto V, dar asta nu ar trebui sa ne distraga de la grafica superba si maiestria relatarii unei povesti bune.

CITESTE SI:  Ce suma uriasa a generat PUBG Mobile numai luna trecuta

Multumita tehnologiei care este foarte avansata in ziua de azi, motoarele grafice folosite de jocurile noastre video sunt mai realiste ca niciodata. Sunt atat de realiste incat, in anumite cazuri, secventele din acele jocuri au o cinematica de calitate mai buna decat era mai demult.

De asemenea, acesta este motivul pentru care nu este surprinzator ca multi gameri au luat secvente din jocuri pentru a crea filme si trailere. Cam asta este ceea ce a creat Matt MacDonald, avand in vedere ca acesta a reusit sa alcatuiasca un film scurtmetraj destul de intunecat care a fost capturat in intregime in jocul Grand Theft Auto V al Rockstar, desi ca fim cinstiti, au fost implicate mod-uri pentru ca filmul scurtmetraj sa aiba un aspect mai cizelat.

CITESTE SI:  Filmul The Simpsons Movie 2 se afla inca in etapele timpurii, iar regizorul si producatorul sunt indecisi

De fapt, unul dintre mod-urile folosite a fost software-ul OpenIV care a fost supus unor examinari si care este in prezent implicat intr-o disputa de natura legala dintre Rockstar si Take-Two.

CITESTE SI:  Cele mai bune smartphone-uri de buget sub 1000 de lei

Lasand la o parte controversele, filmul de scurtmetraj se numeste “Not Normal” si trebuie sa recunoastem ca MacDonald s-a descurcat extrem de bine. Potrivit descrierii scurte, “In niste vremuri ale anarhiei si imoralitatii, un individ doreste sa gaseasca o modalitate pentru a rezolva asta”. Nu iti vom povesti filmul de scurtmetraj ca sa nu-i stricam farmecul, iar daca ai 15 minute libere, atunci acesta este cu siguranta ceva ce ai vrea sa urmaresti.