fbpx

VIDEO: Acest protector de ecran se poate repara singur

Acest protector de ecran se poate repara singur

Cei care au venit cu carcasa de iPhone care se repara singura au revenit cu ceva mult mai impresionant.

Tehnologia Innerexile ar putea repara zgarieturile usoare in aproximativ jumatate de minut (in temperatura potrivita), dar ultima versiune poate face acelasi lucru in doar o secunda.

Desi displayurile de pe telefoanele noastre sunt de obicei fabricate dintr-un material destul de rezistent care poate rezista zgarieturilor, multora dintre noi inca le place sa se bazeze pe protectoarele de ecran ca sa fie impacati.

CITESTE SI:  VIDEO: Sticla Gorilla Glass 5 de pe Galaxy Note 7 se zgarie usor

Cu toate acestea, protectoarele de ecran nu sunt permanente si in cele din urma vor incepe sa ramana cu zgarieturi si cu semne de uzura, dar acest protector de ecran al Innerexile ar putea sa te tina mai mult. Cum este asta, va intrebati?

Practic, acesta este fabricat dintr-un invelis de microcapsule. Aceste microcapsule contin un lichid asemanator cu adezivul.

Ideea este ca daca si atunci cand protectorul tau de ecran se zgarie, lichidul va umple apoi acele zgarieturi rapid, asa ca asta confera iluzia ca se repara de unul singur.

CITESTE SI:  Moxbii dezvaluie protectorul de ecran Metearmor care nu se sparge

Desigur, avand in vedere ca microcapsulele nu sunt infinite, vor ajunge in cele din urma intr-un punct in care vor fi vizibile zgarieturi.

Cu toate acestea, daca esti grijuliu cu telefonul, ar trebui sa te poti astepta la un protector de ecran imaculat in viitorul apropiat.

Daca acestea suna ca niste protectoare de ecran de care ai putea fi interesat, acestea pot fi cumparate la un pret de 23,99 dolari pentru iPhone 6s si 25,99 dolari pentru iPhone 6s Plus.

CITESTE SI:  Ce nemultumiri au unii deja despre iPhone 11

Acestea fiind spuse, aici este un mic catch, iar acesta consta in temperatura mediului in care te afli pentru a fi totul perfect.

Daca ti-ai dori sa vezi capabilitatile de reparare ale protectorului de ecran in actiune, poti urmari clipul video de mai jos.