fbpx
Acest cititor dual-screen de reviste manga seamana atat de mult cu o revista incat nu poti descarca alt continut

VIDEO: Acest cititor dual-screen de reviste manga seamana atat de mult cu o revista incat nu poti descarca alt continut

Compania japoneza Progress Technologies a lansat o campanie de strangere de fonduri pe Kickstarter pentru iubitorii de benzi desenate manga japoneze: un cititor digital E Ink dual-screen care combina toate cele 18 episoade manga ale “Fist of the North Star”.

Siretlicul? Acesta este singurul continut cu care vine. Nu puteti descarca nimic altceva. Denumit eOneBook, cititorul digital dual-screen are o pereche de ecrane E Ink de 7,55 inci (densitate de 300PPI) si vine intr-o carcasa care arata ca o revista manga reala.

Designerii au optat ca cititorul dual-screen sa fie propulsat de trei baterii AAA, spunand ca obiectivul este ca acesta sa se simta si sa arate ca o revista reala in cat mai multe moduri posibile.

CITESTE SI:  Cat de puternica va fi noua consola de jocuri Xbox Series X a Microsoft

“Cand conectati un cablu pentru incarcare”, spune compania, “nu puteti evita ca acesta sa se simta ca un dispozitiv electronic”. In acest scop, exista alte moduri in care cititorul eOneBook dual-screen se simte ca o revista reala: nu exista nicio conexiune WiFi, nici porturi, nicio caracteristica de semne de carte (ar trebui sa va amintiti ultima pagina citita, dar daca nu reusiti sa vi-o amintiti atunci mult noroc) si nicio capacitate de a descarca orice alt continut decat seria cu care vine cititorul eOneBook care seamana cu o revista.

CITESTE SI:  Ce s-a dezvaluit in dezasamblarea consolei de jocuri PS5 de catre Sony

Acestea sunt toate lucrurile cititorului despre care compania spune ca sunt plusuri care, eu stiu, ar putea fi pentru fanii manga inraiti care vor autenticitatea unei reviste manga fara ca seria sa ocupe un intreg raft de biblioteca.

Am avea nevoie de ajutorul fanilor manga sa ne spune ce este cu plusurile astea. Exista cateva caracteristici care merita evidentiate. Ecranele duble sunt echivalente nu numai cu revistele manga, ci si cu romanele grafice, revistele de benzi desenate si multe altele, in care experienta vizuala si citirea se pot baza pe interactiunea dintre pagini.

CITESTE SI:  De ce Elon Musk decide ca Tesla trebuie sa ramana publica

Pretul cititorului eOneBook-revista, de 250 de dolari, ar putea parea mare pentru ceva cu care nu puteti descarca nimic altceva, dar merita daca luati in considerare ca costul pentru toate cele 18 volume manga pe hartie este mult mai mare decat cel al cititorului digital dual-screen.