fbpx
Aceasta lumanare poate fi practic controlata de smartphone-ul tau

VIDEO: Aceasta lumanare poate fi practic controlata de smartphone-ul tau

Cand este pana de curent, uneori folosim lumanari pentru a ilumina locul. Este una dintre cele mai de baza metode de iluminat si chiar ai putea-o numi low-tech, cel putin in lumea de astazi plina cu becuri LED si lumini conectate.

Cu toate acestea, cum ar fi sa ai ce e mai bun din ambele lumi? Ce-ar fi daca ai putea avea o lumanare conectata pe care o poti controla cu smartphone-ul?

Desi asta ar putea suna ca fiind o idee noua (ceea ce si este), cei de la LuDela au creat un obiect de acest fel care poate fi practic controlat de smartphone-ul tau.

CITESTE SI:  Niste studenti britanici au creat un baston inteligent pentru nevazatori

Si nu, nu vorbim aici despre un bec cu forma unei lumanari controlate de smartphone, vorbim despre o una reala cu foc real.

Utilizatorii pot achizitiona multiple lumanari si sa le controleze cu smartphone-ul lor. Aceasta este suficient de smart pentru a le spune utilizatorilor cand mai are putin si se stinge, exista de asemenea temporizatoare, in asa fel incat sa poti aprinde acest obiect controlat de smartphone fara sa fie nevoie sa te ingrijorezi ca trebuie sa o stingi mai tarziu.

CITESTE SI:  HTC One X10 a fost oficial lansat

Exista de asemenea mai multe setari dintre care poti sa alegi, asa ca daca vroiai sa creezi o cina la lumina lumanarii care poate fi controlata de smartphone sau o iluminare romantica in dormitor, nicio problema.

Singura problema pe care o avem ar fi probabil pretul. LuDela care poate fi controlata de smartphone are un pret de 99 de dolari pentru precomenzi, dar daca ratezi precomenzile, se asteapta ca va avea un pret de 149 de dolari, ceea ce este destul de scump pentru o lumanare si, sa fim seriosi, cat de lenes trebuie sa fii pentru a nu putea aprinde cateva lumanari, nu-i asa? Cu toate acestea, daca esti interesat de acest obiect care poate fi controlat cu smartphone-ul, intra pe site-ul LuDela pentru mai multe detalii.

CITESTE SI:  VIDEO: Smartphone-ul Lumia 950 cu Windows 10 Mobile a fost dezvaluit

https://youtu.be/Jkpm0AHh_Gk