fbpx

VIDEO: Aceasta carcasa iti transforma iPhone-ul intr-un telefon Android

Aceasta carcasa iti transforma iPhone-ul intr-un telefon Android

Natura iPhone-ului semnifica faptul ca, spre deosebire de Android si telefoanele cu acest sistem de operare, sa flashuiesti un ROM cu alt sistem de operare este destul de imposibil pentru utilizatorul obisnuit, dar dezvoltatorul Nick Lee nu este un utilizator obisnuit.

Poate va amintiti de unele dintre exploit-urile sale, cum ar fi instalarea sistemului de operare Windows 95 pe Apple Watch, iar acum acesta s-a intors cu un nou proiect.

CITESTE SI:  Ce cip de-al Huawei ar putea concura cu Snapdragon 710

Daca intotdeauna ai vrut sistemul de operare Android pe un telefon cu calitatea constructiei si cu designul iPhone-ului, dorinta ta s-a indeplinit intr-un fel.

Lee a creat o carcasa de telefon care atunci cand este conectata cu iPhone-ul tau, ii va permite practic sa ruleze sistemul de operare Android, lucru pe care il poti vedea in clipul video de mai jos.

Asadar, cum functioneaza carcasa de telefon? Este un pic complex, dar carcasa de iPhone, care apropo a fost printata 3D, gazduieste Lemaker HiKey care este referinta oficiala a Android Open Source Project.

CITESTE SI:  Aplicatia Grasshopper a Google te invata programare pe telefonul tau

Carcasa de telefon are un procesor cu 8 nuclee pe 64 de biti, ceea ce inseamna ca are abilitatea de a rula aproape orice aplicatie Android, asa ca ne uitam la o carcasa care ruleaza acest sistem de operare care, atunci cand este conectata la iPhone, va ajuta la emularea evenimentelor touch pe partea cu sistemul de operare Google, Android.

CITESTE SI:  Z Launcher Beta pentru Android

Postul lui Lee de pe Tendigi este aproape instructional, avand in vedere ca despica firul in patru si spune exact pasii pe care i-a parcurs, asa ca daca esti interesat de crearea propriei tale carcase pentru un telefon Android, iti vei face probabil o idee mai buna a ceea ce a facut. Sau poti urmari clipul video de mai jos pentru a vedea carcasa in actiune.