fbpx
VIDEO: Aceasta carcasa de iPhone 7 le va oferi utilizatorilor jack-ul pentru casti inapoi

VIDEO: Aceasta carcasa de iPhone 7 le va oferi utilizatorilor jack-ul pentru casti inapoi

Cand Apple a inlaturat jack-ul pentru casti din iPhone 7 si iPhone 7 Plus, multi oameni au fost deranjati.

A aparut chiar un clip video cu o farsa care i-a invatat pe utilizatori cum sa primeasca un jack pentru casti prin simpla gaurire a noilor lor dispozitive, ceea ce evident s-a transformat in ceva urat pentru cei care au luat de buna aceasta farsa.

Daca esti cu adevarat disperat sa ai un iPhone 7 cu un jack pentru casti, exista o campanie pe Indiegogo pentru o carcasa de iPhone denumita Fuze Case care intr-adevar va aduce inapoi jack-ul pentru casti.

CITESTE SI:  Ce functii uimitoare ar putea avea viitoarele casti de varf on-ear Apple

Cea mai buna parte este ca nu este necesara niciun fel de gaurire. Fuze Case este in esenta o carcasa de baterie pentru iPhone 7 care vine de asemenea cu un jack pentru casti.

Acest lucru inseamna ca utilizatorii isi pot incarca smartphone-ul iPhone 7 si sa foloseasca jack-ul pentru casti in acelasi timp.

CITESTE SI:  Si aceasta companie de smartphone-uri ar putea lansa cipuri pentru PC-uri

De asemenea, pastreaza portul liber Lightning al lui iPhone 7, in asa fel incat iti poti incarca telefonul, sa-l andochezi sau sa folosesti orice fel de accesoriu care ar putea avea nevoie de acel port.

Cu toate acestea, ar trebui sa mentionam ca folosirea acestei carcase reduce capabilitatile de rezistenta la apa ale telefonului.

Desi telefonul in sine este rezistent la apa, carcasa cu jack-ul pentru casti nu este. Asadar, desi telefonul tau ar putea supravietui daca este scufundat in piscina, carcasa s-ar putea sa nu supravietuiasca, iar acest lucru este ceva ce trebuie sa iei in considerare daca vrei sa-ti investesti banii intr-o carcasa Fuze Case.

CITESTE SI:  Asus lanseaza laptopul accesibil si elegant Vivobook S510 - specificatii si pret

Daca ti-ar placea sa afli mai multe sau sa-ti aduci contributia la aceasta carcasa, intra pe pagina de Indiegogo pentru mai multe detalii.

https://youtu.be/XIvFrO5tajE