fbpx
Veste formidabila pentru utilizatorii Microsoft Office

Veste formidabila pentru utilizatorii Microsoft Office

Intr-o postare pe blog care anunta urmatoarea versiune a serverului sau Exchange, compania Microsoft din Statele Unite a inclus si un rand care ii va incanta pe utilizatorii suitei sale de aplicatii de productivitate Office.

Mai ales utilizatorii acestei suite de aplicatii de productivitate care urasc sa plateasca abonament pentru Office. “Microsoft Office va dobandi o noua versiune perpetua atat pentru Windows, cat si pentru Mac, in a doua jumatate a anului 2021”, a scris echipa Exchange a companiei (lucru reperat de publicatia Windows Central), confirmand ca o noua versiune de suita va putea fi cumparata cu o plata unica anul viitor de catre utilizatori, deci fara abonament lunar.

CITESTE SI:  De ce SUA sunt ingrijorate cu privire la moneda virtuala Libra a Facebook

Compania Microsoft ofera Microsoft 365 (pe baza de abonament) de ani de zile ca principala modalitate de a permite utilizatorilor sa aiba acces la aplicatiile sale din suita.

Acea versiune pe baza de abonament ofera utilizatorilor acces la Word, Excel, PowerPoint, Outlook si la alte aplicatii in schimbul unei plati lunare. Desi poti folosi unele dintre acele aplicatii gratuit online cu un cont Microsoft, nu le vei putea instala pe PC, cum ai putea daca ai plati abonamentul.

CITESTE SI:  Cum vrea Apple sa recastige increderea clientilor dupa ce a redus intentionat performanta iPhone-urilor

Daca preferi o plata unica pentru Word, Excel, PowerPoint, inca poti cumpara Office 2019 pentru 150 de dolari. Cu toate acestea, a fost neclar de ceva timp daca Office 2019 va fi ultima versiune perpetua si daca Microsoft va trece in totalitate la un model pe baza de abonament pentru suita Office.

CITESTE SI:  La ce e util accesoriul Ring Fit Adventure pentru Nintendo Switch

Din fericire, se pare ca nu va fi cazul, cel putin pentru viitorul apropiat. Microsoft nu a dezvaluit alte informatii despre viitoarea versiune Office non-abonament pentru utilizatori, in afara de faptul ca se va lansa anul viitor, dar a precizat ca va anunta mai tarziu detalii despre pret si disponibilitate pentru utilizatori.