Vertu Signature Cobra este noul telefon foarte urat si foarte scump pentru bogati

Vertu Signature Cobra este noul telefon foarte urat si foarte scump pentru bogati

Vertu Signature Cobra Limited Edition este noul telefon “flagship”, spune Vertu – companie care este cunoscuta pentru faptul ca produce cele mai scumpe si mai luxoase telefoane. Potrivit companiei, acesta nu este un smartphone, ci un telefon obisnuit. Asadar, sa nu va asteptati la specificatii high-end de la acesta.

Cand vine vorba despre telefoanele de lux, exista sanse mari ca prima data iti vine in minte brandul Vertu. Compania vinde telefoane de lux de ani de zile, iar ultimul lor telefon ar putea fi cel mai ostentativ.

Denumit Vertu Signature Cobra, acesta este cel mai nou telefon de la Vertu si este de asemenea un model editie limitata. Dupa cum poti vedea in imaginea de mai sus, telefonul Signature Cobra arata ca un telefon Vertu obisnuit, principala diferenta fiind faptul ca acesta integreaza un sarpe incolacit in jurul marginii telefonului.

CITESTE SI:  Ce autonomie uimitoare are telefonul simplu Nokia 106

Nu ne putem imagina ca acesta va fi deosebit de ergonomic de folosit sau practic, dar acesta va intoarce cu siguranta cateva capete atunci cand te afli in public. Telefonul Vertu Signature Cobra va avea 439 de rubine inghesuite in corp pentru a forma sarpele si se spune ca ochii sarpelui sunt facuti din doua smaralde.

CITESTE SI:  De ce noul smartphone Nokia va avea pretul de 1000 de dolari, probabil

Dispozitivul Signature Cobra va fi o editie extrem de limitata, avand in vedere ca exista numai opt astfel de dispozitive in lume. Tocmai de aceea se spune ca pretul unuia este de 360.000 de dolari, dar, in acelasi timp, se mai spune ca, daca comanzi unul, acesta iti va fi livrat cu ajutorul unui elicopter.

Retineti ca Signature Cobra nu este un smartphone. Acesta este doar un telefon simplu obisnuit care a fost umplut cu bijuterii stralucitoare opulente, asa ca, cine ar vrea sau ar avea nevoie de un astfel de dispozitiv, ne depaseste puterea de intelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *