fbpx
Versiunea Google Chrome care vine cu un mod Incognito mult mai bun

Versiunea Google Chrome care vine cu un mod Incognito mult mai bun

Asa cum a spus mai devreme in acest an, Google este acum gata sa determine platformele online sa respecte modul Incognito din browserul Chrome, indiferent daca le place sau nu.

Compania a lansat pentru asta o noua versiune a browserului Google Chrome pentru Linux, Mac si Windows, versiune care repara o lacuna care permite platformelor online sa detecteze navigarea privata.

Cand ai nevoie sa navighezi pe un site fara ca browserul sa-ti pastreze navigarea in istoric, poate ca folosesti modul Incognito al Google Chrome.

CITESTE SI:  Noua functie pe care Jeff Bezos o va avea la Amazon, dupa ce renunta la functia de CEO

Cu toate acestea, asa cum am aflat anul trecut, modul Incognito nu este cu adevarat incognito, utilizatorii tot putand fi urmariti pana la un anumit punct.

Cu toate aceste, in acest an, compania Google din Statele Unite a anuntat ca va efectua unele schimbari la navigatorul web Chrome pentru ca modul Incognito sa ofere acea confidentialitate adevarata pe care ti-o doresti.

Vestea buna, daca asteptai acel update, e ca vei fi incantat sa afli ca Google a lansat un nou update pentru Chrome care va actualiza browserul la versiunea 76 care are modul Incognito imbunatatit.

CITESTE SI:  Cam ce aplicatie ar lansa Apple pentru Windows

Pentru cei care nu stiu si se intreaba de ce acest update de versiune este important, asta e pentru ca, anterior, a existat o lacuna care a permis platformelor web sa stie ca navighezi pe ele in modul privat.

Apoi, platformele web impiedicau utilizatorul sa continue pana ce nu se loga sau pana ce nu folosea browserul in felul standard. Cu toate acestea, acum ca acea lacuna a fost reparata in noua versiune, asta inseamna ca ar trebui sa poti folosi browserul Google Chrome in privat fata niciun fel de problema.

CITESTE SI:  Cum e Mi Mix 3 5G - primul smartphone 5G al Xiaomi

Acest lucru s-ar putea sa deranjeze unele platforme online, dar probabil ca nu asta a intentionat compania americana Google cu modul Incognito din browserul Chrome, in primul rand.

Sursa imagine: Flickr.com