fbpx

Verizon lanseaza un telefon clapeta numai cu LTE. Nu este un smartphone

Verizon lanseaza un telefon clapeta numai cu LTE. Nu este un smartphone

In aceasta saptamana, Verizon a lansat un nou telefon clapeta simplu. Denumit LG Exalt LTE, acesta se conecteaza numai la reteaua LTE 4G a Verizon, iar asta inseamna ca nu exista o optiune de retea 3G. Aceasta este o premiera pentru companie pentru toate dispozitivele sale, nu numai pentru telefoanele clapeta.

Operatorul de telecomunicatii mobile din Statele Unite, Verizon, ofera acum un nou dispozitiv pentru clientii sai, dispozitiv care va fi o optiune buna pentru aceia care au nevoie de un telefon mobil, dar nu vad rostul unui smartphone.

CITESTE SI:  Ce notificare vei putea primi pe iPhone-ul iOS 14 legat de smartwatch-ul Apple Watch

Acesta se numeste LG Exalt LTE si este un telefon clapeta numai cu LTE. Asa este, telefonul clapeta se conecteaza numai la reteaua 4G LTE a Verizon, ceea ce inseamna ca nu poate fi folosit intr-o retea.

LG Exalt LTE al Verizon este un telefon clapeta destul de simplu care are un display LCD de 3 inch cu o rezolutie de 400 x 240 pixeli. Dispozitivul are o camera principala de 5MP, nu are camera frontala, dar vine cu un spatiu de stocare de 8GB si cu o baterie de 1470mAh.

CITESTE SI:  Smartphone-ul iPhone X ar putea afecta vanzarile lui iPhone 8

De asemenea, telefonul clapeta al Verizon are suport pentru apeluri WiFi. Bateria promite o autonomie in standby de 10 zile precum si o autonomie de 6 ore in utilizare. Designul in sine este o combinatie dintre practicalitate si aspect.

Are butoane mari si tactile care fac dispozitivul sa fie usor de folosit si se pot efectua apeluri cu usurinta. LG Exalt LTE al Verizon are o functie text-to-speech integrata care poate citi mesajele.

CITESTE SI:  VIDEO: Fantoma drona poate fi infricosatoare

Caracteristica este la indemana atunci cand utilizatorul nu poate folosi dispozitivul cu mainile sau atunci cand ii este greu sa vada ce este pe display. Primul telefon simplu tip clapeta 4G LTE al Verizon poate fi achizitionat pentru 168 de dolari pret de comercializare complet, sau pentru 0 dolari si 7 dolari pe luna pentru 24 de luni. Clientii vor trebui de asemenea sa plateasca taxa de activare singulara de 30 de dolari.