fbpx

Vei putea folosi aplicatia Spotify cu acest asistent virtual

Vei putea folosi aplicatia Spotify cu acest asistent virtual

Spotify a lansat acum ceva timp un update pentru aplicatia sa de muzica pentru dispozitive, iar acum poti folosi un anumit asistent virtual pentru a reda albume si playlist-uri folosindu-ti vocea.

Practic, poti controla aplicatia cu vocea folosind acel asistent virtual. Astfel, Spotify a ajuns la egalitate cu alte aplicatii de muzica care pot folosi asistentul virtual Siri pe dispozitivele Apple.

Daca folosesti serviciul de muzica Spotify ca serviciu principal de muzica pe iPhone sau iPad, atunci ai putea fi interesat sa afli ce aduce cel mai nou update al serviciului.

CITESTE SI:  Microsoft spune ca aplicatia Paint ramane, dupa anumite stiri care spuneau ca va fi eliminata

In cel mai nou update al Spotify, compania a adaugat in sfarsit suport pentru asistentul virtual Siri, ceea ce inseamna ca iti vei putea folosi vocea cu Siri pentru a controla aplicatia si redarea.

Inainte de asta, integrarea SiriKit pentru aplicatii audio nu era disponibila si a fost aproape exclusiva pentru serviciul Apple Music, ceea ce are multa logica pentru ca Apple ar dori sa le ofere propriilor sale aplicatii si servicii un avantaj fata de concurenta, cu acel asistent virtual.

CITESTE SI:  De ce s-a decis ca suspectii nu pot fi fortati sa-si deblocheze iPhone-urile cu Face ID si Touch ID

Cu toate acestea, in ultimii ani, Apple a deschis Siri pentru mai multi dezvoltatori. Iar cu iOS 13, SiriKit e disponibil acum si pentru alte aplicatii audio, iar serviciul de muzica Spotify a profitat de ocazie.

Conform changelog-ului, Spotify mentioneaza ca Siri va fi suportat pe o varietate de dispozitive, cum ar fi iPhone-urile, iPad-urile, sistemele CarPlay, castile AirPods si boxele inteligente HomePod prin AirPlay.

CITESTE SI:  Microsoft si Facebook vor intinde un cablu subacvatic

Cu toate acestea, cei de la 9to5Mac spun ca, in timpul testarii efectuate de ei, acestia au descoperit ca asistentul virtual Siri nu functioneaza pe HomePod. Este posibil ca va trebui sa asteptam update-ul iOS 13.2 pentru asta. Deci trebuie sa ai in vedere acest lucru daca intentionezi sa folosesti Siri pentru serviciul de muzica Spotify pe HomePod.