fbpx

Vechile jocuri Flash ale Nintendo sunt aduse inapoi

Vechile jocuri Flash ale Nintendo sunt aduse inapoi

Cand Flash-ul era relativ nou, acesta a fost un instrument incredibil de popular printre dezvoltatorii web care puteau crea jocuri si site-uri bazate pe acesta. De fapt, se pare ca Nintendo s-a ocupat la un moment dat de crearea de jocuri Flash ca modalitate de a promova lansarile viitoare, si anume compania lansa mini jocuri in Flash ca modalitate de a promova titluri viitoare Nintendo.

Nu suntem siguri cati dintre voi va amintiti practic sa le fi jucat, dar daca nu va amintiti sau daca aflati pentru prima data despre asta si credeti ca ati pierdut ceva frumos, nu va ingrijorati, pentru ca nu-i asa.

CITESTE SI:  Telegram spune de ce Apple ii blocheaza update-urile aplicatiei la nivel global

Acest lucru se datoreaza modder-ului Skelux care a fost ocupat cu colectarea tuturor jocurilor vechi Flash ale Nintendo si cu publicarea acestora pe site-ul lui.

Se pare ca a fost un proces destul de anevoios, deoarece Skelux a fost nevoit sa recupereze jocurile vechi Nintendo in mod fragmentar, folosind Machine Wayback pentru a trece prin Internet Archive pentru fisiere lipsa, iar apoi sa le compileze in copii functionabile ale jocurilor vechi Nintendo.

CITESTE SI:  Cum imbunatateste Instagram autentificarea in doi pasi nu chiar sigura

Potrivit site-ului sau, unele titluri sunt complete, in timp ce altora le lipsesc fisiere si nu sunt complete. Daca esti interesat sa ajuti la reconstruirea acestor titluri Nintendo Flash, afla ca Skelux ofera o recompensa de 50 de dolari pentru oricine poate furniza fisierele necesare pentru a le completa.

CITESTE SI:  Ce jocuri vor sosi pe un PC japonez din anii '80

Granted Flash nu mai este la fel de popular pe cat a fost odata si, cu toate problemele cu care s-a confruntat, multe browsere au incetat sa-l activeze in mod implicit.

Cu toate acestea, daca doriti sa retraiti vremurile bune de la inceputurile internetului, atunci site-ul lui Skelux ar putea merita sa-ti activezi Flash-ul pentru a juca niste jocuri vechi formidabile ale Nintendo.