fbpx

Vanzarile lui iPhone 6s din Japonia nu sunt la fel de mari ca si inainte

Vanzarile pentru iPhone 6s din Japonia nu sunt la fel de mari ca si inainte

O stire de saptamana trecuta a dezvaluit faptul ca Apple a reusit sa vanda un numar urias de 13 milioane de unitati ale noilor smartphone-uri iPhone 6s in weekendul de lansare.

Este destul de impresionant daca iei in considerare faptul ca le-a depasit pe predecesoarele. Cu toate acestea, desi cifrele sunt impresionante, se pare ca piata din Japonia s-ar putea sa nu fi fost un foarte mare contribuitor.

Una dintre pietele initiale pentru iPhone 6s si 6s Plus este Japonia, dar, potrivit unui raport de DigiTimes, vanzarile din Japonia din acest an nu au fost la fel de bune comparativ cu anul trecut cand iPhone 6 si 6 Plus au fost lansate.

CITESTE SI:  Japonia vrea ca bursele sale de monede virtuale sa-si sporeasca securitatea dupa hack-ul asupra CoinCheck

Potrivit estimarilor, s-a indicat faptul ca vanzarile smartphone-urilor iPhone 6s si iPhone 6s Plus din Japonia au fost intre 10 si 15% mai slabe fata de anul trecut.

CITESTE SI:  Numarul incredibil de smartphone-uri Huawei vandute pana acum in acest an

Chiar si furnizorul de servicii mobile din Japonia, NTT DOCOMO, a sustinut ca, desi au de-a face cu vanzari mari, popularitatea telefonului si numarul de oameni care s-au aliniat in fata magazinelor lor nu au fost la fel de pronuntate comparativ cu anul trecut.

Acest lucru sugereaza ca, desi nu au probleme cu livrarea unitatilor, valva si entuziasmul din jurul smartphone-urilor Apple s-ar putea sa fi murit un pic, avand in vedere maturitatea pietei.

CITESTE SI:  De ce Toyota suspenda vanzarile de masini pe hidrogen in Norvegia

Acestea fiind spuse, cifrele oficiale de vanzari din Japonia inca nu au fost publicate. S-a indicat faptul ca analistii si companiile de cercetare vor continua sa le contabilizeze in aceasta luna, dar ce credeti voi despre asta?

Exista vreun motiv pentru care iPhone 6s si 6s Plus nu se vinde la fel de bine ca si predecesoarele?