fbpx

Valoarea pe piata a Apple trece de 900 de miliarde de dolari, se apropie de 1000 de miliarde

Valoarea pe piata a Apple trece de 900 de miliarde de dolari, se apropie de 1000 de miliarde

Dupa ce a raportat venituri mari si a prognozat un trimestru de sarbatori bun, valoarea pe piata a Apple a depasit 900 de miliarde de dolari. Dupa cum precizeaza MarketWatch, Apple este prima companie americana tranzactionata la nivel public care atinge aceasta etapa. Compania a doborat recordurile saptamana trecuta cand a ajuns la o valoare pe piata de 900 de miliarde de dolari.

In ultimele trimestre, compania a raportat in mod constant o scadere a vanzarilor de iPhone-uri. Presupunem ca din cauza faptului ca piata smartphone-urilor s-a maturizat si saturat si pentru ca Apple nu prea a inovat in ultimele trei generatii, acest lucru nu ar trebui sa fie o surpriza.

CITESTE SI:  Ce fel de baterie are Apple iPhone Xs

Cu toate acestea, ultimul trimestru al companiei pare sa arate bine, iar vanzarile iPhone-urilor sunt bune. De asemenea, se pare ca Apple este pe cale sa ajunga la valoarea pe piata de 1000 de miliarde de dolari.

CITESTE SI:  MacBook Pro va primi prima sa schimbare semnificativa din ultimii patru ani [zvon]

Potrivit MarketWatch, compania a reusit recent sa depaseasca valoarea pe piata de 900 de miliarde de dolari, iar asta inseamna ca Apple este prima companie americana listata la bursa care a reusit acest lucru.

Se pare ca investitorii au fost deosebit de multumiti de cele mai recente date financiare ale Apple si ar trebui sa mentionam ca cele mai recente date financiare nu includ vanzarile lui iPhone X.

CITESTE SI:  Cum ar putea inlocui ploile artificiale de meteoriti focurile de artificii

Ne asteptam ca raportul trimestrului viitor va arata ca compania atinge valoarea pe piata de 1000 de miliarde de dolari. Pana in prezent, operatorii de telecomunicatii par sa fie optimisti in legatura cu cererea pentru iPhone X, iar recenziile sunt, de asemenea, destul de pozitive. Desi Apple nu a impartasit inca cifrele, am auzit ca, in primele 3 zile, undeva intre 9 si 12 miliarde de telefoane iPhone X au fost precomandate.