fbpx

VAIO are un smartphone Windows 10 in lucru

VAIO are un smartphone Windows 10 in lucru

Inca de cand VAIO a devenit o parte majora a Japan Industrial Partners, doar 5% din companie fiind detinuta de Sony Corporation, VAIO a aratat interes pentru piata de smartphone-uri si a lansat primul smartphone VAIO al companiei care se bazeaza in mare parte pe Panasonic Eluga U2.

Brandul VAIO obisnuia sa apartina companiei Sony pana ce aceasta l-a vandut. Inainte de asta, brandul era folosit pentru gama de computere a Sony, ceea ce este cam acelasi lucru cu ce se ocupa brandul in ziua de azi.

CITESTE SI:  De ce se credea ca aplicatia Microsoft Paint nu va fi eliminata din Windows 10

Cu toate acestea, mai devreme in acest an, compania a parut ca vrea sa intre pe piata smartphone-urilor prin lansarea primului smartphone Android al lor.

Dispozitivul nu era deosebit de impresionant, dar s-ar putea schimba acest lucru cu un dispozitiv mai noi.

Se pare ca in timpul unei conferinte de presa in Japonia, presedintele Microsoft Japonia, Takuya Hirano, a dezvaluit mai multi parteneri care vor lucra la crearea unei game de smartphone-uri cu sistemul de operare Windows 10, dupa cum poti vedea in fotografia de mai sus, iar VAIO este unul dintre ei (impreuna cu Acer).

CITESTE SI:  Ce solutie are Microsoft pentru update-ul Windows 10 care sterge fisiere

Din pacate, pe langa faptul ca au numele lor acolo, nu s-a mentionat nimic in legatura cu planurile VAIO pentru un nou smartphone si, mai important, ce fel de caracteristici va include acest nou smartphone VAIO cu Windows 10.

Cu toate acestea, avand in vedere eforturile nu prea stralucite ale companiei cu telefonul lor Android, speram ca acestia vor avea de aceasta data ceva un pic mai impresionant.

CITESTE SI:  Aplicatii de la aceste smartphone-uri poate rula Windows 10

De asemenea, avand in vedere anuntul in Japonia, nu suntem siguri daca telefonul Windows 10 va fi destinat exclusiv pentru piata japoneza.

Anterior, compania a lansat computere destinate pentru piata japoneza, inainte sa le aduca si pe alte piete. Asadar, exista sanse ca acest lucru s-ar putea intampla din nou.