V-ar placea sau nu un smartphone Samsung-BlackBerry?

V-ar placea sau nu un smartphone Samsung-BlackBerry?

Zvonul de saptamana trecuta conform caruia BlackBerry ar putea lua in considerare ideea de a folosi sistemul de operare Android pentru un viitor smartphone s-ar putea sa nu fie prea exagerat la urma urmei, cel putin potrivit unui tweet al analistului prolific Eldar Murtazin.

In trecut, Samsung si BB au facut echipa pentru diferite proiecte, cum ar fi promovarea aplicatiei BlackBerry Messenger pe dispozitivele Galaxy, iar recent ambele companii au lucrat la crearea unei tablete.

CITESTE SI:  Cum iti permite Gucci sa incerci tenisi prin AR

De fapt, ambele companii au o relatie atat de stransa incat chiar au aparut zvonuri conform carora compania sud-coreeana Samsung vrea sa cumpere BB, desi acele zvonuri au fost infirmate de mai multe ori.

Acestea fiind spuse, daca este sa credem noile zvonuri, ambele companii lucreaza din nou la ceva. Samsung si BB s-ar putea gandi sa lanseze un smartphone impreuna.

Cel putin asta crede bloggerul Eldar Murtazin care a postat recent un tweet in legatura cu asta. In trecut, au existat cazuri cand acesta a avut si nu a avut dreptate cu scurgerile sale de informatii si cu datele din interiorul companiilor.

CITESTE SI:  De ce filmele din seria O Poveste Star Wars ar fi fost suspendate

Potrivit lui Murtazin, ambele companii se gandesc sa creeze un smartphone cu sistemul de operare Android care ruleaza Android Lollipop, dar care va veni de asemenea cu serviciile BlackBerry instalate.

Recent, au circulat zvonuri care indicau ca BlackBerry ia in considerare producerea unui smartphone Android, asa ca trebuie sa ne intrebam daca nu cumva acest zvon are vreo legatura cu parteneriatul dintre Samsung si BlackBerry, sau daca este un proiect total diferit.

CITESTE SI:  Ce sentinta indulgenta a primit un hacker Overwatch din Coreea de Sud

In orice caz, pana ce vor aparea informatii oficiale, tratati aceasta stire cu precautie. Dar ce credeti despre parteneriatul dintre Samsung si BlackBerry? Ne putem astepta la un smartphone cu designul companiei Samsung si securitatea BlackBerry? La urma urmei, n-ar fi o idee atat de rea un astfel de smartphone Samsung-BB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *