fbpx

Utilizatorii de iCloud din Grecia pot folosi serviciul in mod gratuit timp de 30 de zile

Utilizatorii de iCloud din Grecia pot folosi serviciul in mod gratuit timp de 30 de zile

Criza financiara din Grecia a facut inconjurul lumii in ultimele saptamani. In timp ce Grecia continua sa negocieze cu creditorii sai pentru un alt plan de salvare, aceasta a impus controale de capital pentru a preveni fluxul de bani sa se scurga din tara.

Asta pentru a se proteja impotriva unei crize financiare chiar mai serioase. Controalele de capital reprezinta faptul ca utilizatorii din Grecia nu vor mai putea sa plateasca abonamentele lunare pentru anumite servicii online.

CITESTE SI:  De ce Chromebook-urile cu Windows si Chrome OS s-ar putea sa nu soseasca niciodata

Desi Apple a spus anterior ca utilizatorilor iCloud care nu platesc li se va face downgrade, se pare ca Apple a intins o ramura de maslin utilizatorilor din acea tara.

Compania a trimis un email utilizatorilor din Grecia prin care i-a informat ca nu-i vor taxa timp de 30 de zile dupa data de reinnoire a respectivului cont de iCloud. Deci, serviciul este gratuit pentru o luna.

CITESTE SI:  Ce pret are un smartphone cu baterie monstruoasa de 18.000mAh

Apple le ofera oamenilor din Grecia o luna de utilizare gratuita a serviciului iCloud, deci este doar o chestiune temporara.

Apple ii avertizeaza pe utilizatori ca odata ce au trecut cele 30 de zile, oamenii vor trebui sa renunte la spatiul de stocare crescut din iCloud, ceea ce practic inseamna ca acestia vor face downgrade la contul gratuit.

Toti utilizatorii de iCloud primesc 5GB de stocare in mod gratuit, iar planurile premium incep de la 0,99 de dolari pe luna pentru 20GB, iar acestea urca pana la 1TB.

CITESTE SI:  VIDEO: A aparut primul trailer al filmului lui Steve Jobs

Sa speram ca nu va dura mult pana ce se va cunoaste soarta Greciei. Odata ce aceste controale de capital sunt ridicate, oamenii se pot intoarce la efectuarea platilor online si la folosirea serviciilor lor online preferate, cum ar fi iCloud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *