fbpx
Utilizatori iOS raporteaza e-mailuri fantoma din 1970

Utilizatori iOS raporteaza e-mailuri fantoma din 1970

Nu cu mult timp dupa ce Apple a rezolvat un bug legat de 1970 de pe iPhone si iOS, un al doilea pare sa fie in lucru.

Un numar de utilizatori de iPhone-uri si iPad-uri iOS posteaza capturi de imagine cu e-mailuri fantoma primite de pe data de 1 ianuarie 1970.

Luna trecuta, am vorbit despre un bug de pe dispozitivele iOS ale Apple in care, daca-ti setai timpul pe data de 1 ianuarie 1970, telefonul tau va fi brickuit.

CITESTE SI:  Cum iti permite Gucci sa incerci tenisi prin AR

Apple a gasit de atunci o rezolvare pentru aceasta problema a iOS, dar, din pacate, se pare ca in locul ei a aparut un alt bug care are legatura din nou cu 1970.

Potrivit multiplelor rapoarte ale utilizatorilor, se pare ca exista un numar destul de mare de utilizatori de iPhone-uri sau iPad-uri care raporteaza ca primesc e-mailuri fantoma in iOS de pe data de 1 ianurie 1970.

Se pare ca aceste e-mailuri din iOS nu au sender, subiect si se pare de asemenea ca nu pot fi sterse dupa cum poti vedea in captura de imagine de mai sus. Vestea buna este ca aceste e-mailuri ciudate, in afara de faptul ca sunt un pic infricosatoare, nu par sa faca vreun rau.

CITESTE SI:  Xiaomi a profitat din plin de cresterea globala a vanzarilor de smartphone-uri

De asemenea, se pare ca utilizatorii care sunt afectati de aceasta eroare cu e-mailul din 1970 sunt utilizatorii care si-au schimbat recent fusul orar, cum ar fi atunci cand calatoresc, asa ca, daca nu ai facut asta, nu ar trebui sa experimentezi probleme de acest fel.

CITESTE SI:  Pretul dispozitivului prin satelit cu care trimiti SMS-uri cu smartphone-ul

Daca experimentezi o astfel de problema iOS cu e-mailurile fantoma din 1970, exista o rezolvare pentru asta, iar asta consta in inchiderea aplicatiei Maps, urmata de un restart al telefonului prin apasarea continua a butoanelor Home si Power in acelasi timp pana ce telefonul se inchide si apare logo-ul Apple. Utilizatorii care au incercat aceasta modalitate au spus ca e-mailurile au disparut dupa asta.